“Every company is a media company”  – Gary Vaynerchuck

Elke organisatie heeft een verhaal te vertellen, of je nou een B2B of een B2C strategie hebt. Een verhaal waarbij de belofte van jouw organisatie aansluit op de behoefte van jouw doelgroep. Je wilt specifieke doelgroepen bereiken, contactmomenten creëren en relaties opbouwen. Maar welke stappen moet je nemen in dit proces?

Wij helpen je het profiel van je merk te ontwikkelen. We vertalen dat profiel in verhalen, tekst en beeld en gebruiken online en ‘offline’ media op een slimme manier om contactmomenten te creëren met je doelgroep.

Je zoekt de interactie. Je boeit en inspireert. Doe je dat goed? Dan krijg je traffic en engagement. Dit leidt tot nieuwe relaties. En relaties leiden tot conversies en sales.

De New Sales Boost

Uit onderzoek is gebleken dat jouw ‘potential’ tussen de 5 en 12 contactmomenten nodig heeft om over te gaan tot een conversie. Je moet dus zorgen dat je ‘top of mind’ bent.

New Sales Company helpt met het implementeren van een geïntegreerde marketing- en mediastrategie, de New Sales Boost. Met de inzet van de New Sales Boost zorgen wij voor het optimale resultaat. We creëren de vereiste 5 tot 12 contactmomenten die een cold lead naar conversie brengen door middel van het doorlopen van de volgende stappen:

STAP 1. We ontwikkelen een Brand Mission die helder en motiverend is voor iedereen in de organisatie. We stellen een strategisch plan op mede op basis van het onderscheidende profiel van je merk

STAP 2. We produceren relevante en waardevolle content die de kracht van je merk weerspiegelt en je doelgroep aantrekt

STAP 3. Daarmee voeren we effectieve mediacampagnes met als doel; branding & awareness, conversie en sales

STAP 4. We monitoren het hele proces en stemmen marketing en sales op elkaar af middels marketing automation.

STAP 5. De gekwalificeerde leads volgen we telefonisch op en converteren deze naar een afspraak of deal.

** Wij helpen je graag met de uitrol van dit hele proces, maar als je hulp nodig hebt bij één of slechts een aantal van deze stappen, dan is dat uiteraard ook mogelijk!

New Sales Boost - New Sales Company werkwijze

Meer weten?

“Soms past een offline oplossing als een radiospot,  adverteren in kranten of vakbladen of ander drukwerk prima in het plan om je doelstelling te halen. Ook daarvoor kunnen wij zorgen. Ik ben benieuwd naar je wensen. Stuur mij een bericht of bel direct””

020-7165896 

Jacob Poortinga, Partner

Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search