Werken Bij

WORD ONZE NIEUWE COLLEGA!

Bedrijven helpen met het behalen van meer omzet. Dat is in één zin wat New Sales Company doet. We assisteren organisaties met een blijvend beter verkoopresultaat. Daar hebben we een eigen aanpak voor ontwikkeld die is onder te verdelen in 3 expertisegebieden;

Wij helpen organisaties met het realiseren van MEER OMZET en
​MEER AFSPRAKEN!

NEW BUSINESS SPECIALIST (TELEMARKETEER)

Ben je communicatief vaardig en weet je snel een klik te maken met mensen? Kom ons dan verrijken met jouw kennis in de sales! Check de vacature!​

NEW BUSINESS SPECIALIST
MET HORECA ERVARING

Als ervaren horecakracht ben je communicatief zeer vaardig. Gebruik deze vaardigheden & ontwikkel ze verder door in het zakenleven.  Check de vacature!

MARKTONDERZOEKER (PARTTIME/BIJBAAN)​

​Altijd al geïnteresseerd geweest om onderzoek te doen in wat er speelt in de markt? Dat komt goed uit! Wij zijn op zoek naar jou. Dus kijk verder!

DIGITAL KEY ACCOUNT MANAGER​

Als Key Accountmanager sta je voortdurend in contact met onze opdrachtgevers en stuur je vanuit je functie intern de specialisten aan binnen de klantteams.

ALLROUND GRAPHIC DESIGNER

Voor onze opdrachtgevers ontwikkelen wij gave mediacampagnes. Ben jij in staat om deze campagnes geweldig vorm te geven​ en ben jij als designer van vele markten thuis? Check dan snel deze vacature!

SOCIAL MEDIA SPECIALIST

Adem jij online en kun je niet zonder Social Media? Gaat jouw bloed sneller stromen van LinkedIn, Facebook, Instagram, online advertising en digitale campagnes? Kijk snel verder!

JUNIOR SALES SUPPORT MEDEWERKER

We zijn op zoek naar een sales support medewerker mét affiniteit met ICT. Interesse? Bekijk snel de vacature!

STAGIAIR(E) SALES EN MARKETING​

​Ben jij ambitieus, pro-actief, gestructureerd, leergierig en een teamplayer? Word dan onze nieuwe stagiair(e)!