Telemarketing: meer leads, meer afspraken

Als hoofd van de salesafdeling sta je altijd onder druk wanneer je je targets moet halen. Veel salesmanagers zijn daarom op zoek naar manieren om hun sales resultaten te verbeteren. Eén van de manieren om dit te doen is door het maken van meer ‘new business’ afspraken middels telemarketing.

Het doen van telemarketing wordt in de praktijk vaak als moeilijk ervaren. Soms ontbreekt de tijd, of de vaardigheden missen. Hoe dan ook, telemarketing is niet iets wat je er ‘even’ bij doet. Je moet er de juiste focus en skills voor hebben. En niet onbelangrijk: doorzettingsvermogen!

Van lead naar afspraak

Ons ervaren telemarketingteam heeft een duidelijke taak: contactmomenten maken én leads converteren naar afspraken! Met geduld, kennis en de juiste toon zorgen onze opgeleide New Business Specialisten ervoor dat prospects op een prettige manier geïnteresseerd raken. Zo zorgen wij voor kwalitatief goede afspraken.

Telemarketing New Sales Company

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij bellen uit jouw naam en zijn dus jouw visitekaartje. Daarom zorgen we altijd dat je precies weet op welke manier wij dat doen. We organiseren een uitgebreide ‘kick-off’ met jou en jouw dedicated telemarketingspecialist om de doelstellingen en jouw propositie door te nemen.

We prefereren kwaliteit boven kwantiteit. Jouw accountmanagers zijn gebaat bij kwalitatieve afspraken met potentiële klanten (prospects). De door ons gemaakte afspraken voldoen aan minimaal drie kwaliteitseisen.

 • Er zit een Beslisser aan tafel
 • Er is Behoefte
 • Er is Budget

Door het hanteren van deze kwaliteitseisen leggen we een goede basis voor een constructief gesprek met jouw potentiële klant. Nu is het aan jou (of jouw accountmanager) om de afspraak tot klant te converteren!

MEER WETEN?

“Onze New Business Specialisten (Team Telemarketing) zijn door de wol geverfde specialisten die een kwalitatief gesprek in een kwalitatieve afspraak converteren. Meer weten? Stuur mij een bericht of bel direct”

020-7165896 

Thomas Brouwers – Partner

Warm je leads op met online marketing

In 80% van de sales gaan 5-12 contactmomenten zitten. Wij zien online marketing als belangrijk onderdeel van de contactstrategie met de prospect. Door jouw potentiële klanten gericht te benaderen via online media zorg je ervoor dat zij al bekend zijn met jouw merk, nog voordat je gaat bellen. Middels prospectherkenning kunnen we een deel van de bedrijven herkennen die op jouw website zijn, waardoor je de kans op een afspraak vergroot. Wij zijn jouw strategisch partner en kijken waar jouw potentiële klant zich online bevindt.

Wil je online marketing integreren in jouw sales strategie?

Wat klanten over ons zeggen

 • "In 2017 en 2018 hebben wij plezierig met New Sales Company samengewerkt! Top club welke doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Ze gaan volledig op in je bedrijf waardoor een potentiële klant niet het gevoel krijgt een telemarketeer aan de lijn te hebben maar een professional die weet waar hij het over heeft. Aanrader!"

  Emile de Vries Salesmanager - De Meerpaal
 • "Wij werken sinds 2015 samen met New Sales Company en iedere maand krijgen wij mooie leads aangereikt. De samenwerking met New Sales Company ervaren wij als zeer prettig, flexibel, meedenkend en professioneel."

  Rick van Echtelt CEO and Founder - AG5
 • "Dit is één van de weinige buro’s die niet op basis van aantallen records maar ook op basis van kwaliteit en in een niche kan werken. Onze doelstellingen zijn behaald. Het is een prettige, open en resultaatgerichte samenwerking geweest die wij bij een volgende stap zeker weer aangaan!"

  Frank van Montfoort Manager Sales - Mobility Media
 • "Sinds 2017 helpt New Sales Company ons door het verzorgen van de gehele marketing van ons bedrijf en het nabellen van leads. Vanessa Eweg is ons aanspreekpunt. Vooral het relatiebeheer en het organiseren van events is bij haar in zeer goede handen! De groeidoelstellingen voor Meerdervoort zijn erg hoog. De kracht van New Sales is in onze ogen de ‘branding’ van ons merk en het goede persoonlijke contact met prospects en klanten. Met onze ambitie ligt het verzoek aan New Sales om ook in de avonduren en op de zaterdagen belmomenten in te plannen. Dat hier welwillend op wordt gereageerd toont een goede mate van flexibiliteit en servicegerichtheid. Keep up the good work!"

  Wijnand Groenen Algemeen Directeur

Wat doen wij

Als full service marketing media bureau helpen wij je bij de ontwikkeling en uitvoer van een strategisch (online) mediaplan.

We doorlopen hiervoor de volgende stappen:

STAP 1: STRATEGIE

Voor het behalen van jouw doelstellingen bedenken we een strategie die past bij jouw merk en jouw doelgroep.

LEES MEER >

STAP 2: WAARDEVOLLE CONTENT

We produceren onderscheidende, (online) media-uitingen in de vorm van tekst, beeld en geluid

LEES MEER >

STAP 3: (ONLINE) MEDIA CAMPAGNES

We tuigen (online) mediacampagnes op en optimaliseren ze voor het beste resultaat (branding, traffic, conversie).

LEES MEER >

Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search