Welkom bij New Sales Company

New Sales Company is een full-service marketing mediabureau, gevestigd in Naarden. Met ons team van doorgewinterde marketing- & salesprofessionals bieden wij ruim 350 opdrachtgevers antwoorden en oplossingen op hun marketingcommunicatie- en mediavraagstukken.

Missie

New Sales Company maakt organisaties en merken onderscheidend én succesvol. Het creëren van meetbaar succes en daarin een doorslaggevende rol willen spelen, dat is waar New Sales Company voor staat.

Visie

Onze visie is dat je als bureau afgerekend moet kunnen worden op je bijdrage aan het commerciële succes. Daarom helpen wij – als echte businesspartner – organisaties efficiënter en kostenbesparend te werken door vanuit meerdere afdelingen en budgetten één overheersend doel na te streven.

Ons Team

Bij ons heerst een ongedwongen sfeer. Hard werken, plezier maken en duidelijk met elkaar communiceren staan bovenaan. Onze medewerkers zijn allemaal specialist op hun eigen vakgebied. Door intensief met elkaar samen te werken gaan wij voor het beste eindresultaat voor onze klanten.

 • Frans
  Frans New Business Specialist

  Kletskous & zelfspot

 • Marion
  Marion Online Specialist

  Reislustig & creatief

 • Astrid
  Astrid Finance

  Analytisch & vriendelijk

“We hebben een gezonde groeiambitie. Daarom moeten we continue blijven innoveren. Dit doen we door veel te lezen, beurzen te bezoeken, te testen, maar ook gewoon door te doen. Zodra je in deze markt stil gaat staan, ben je weg.”

Jacob Poortinga, Managing Partner

Onze klanten

Onze klanten – veelal actief in de sectoren Automotive, Cultuur, Gemeenten, Onderwijs, Zakelijke dienstverlening – zijn een begrip in eigen regio en hebben behoefte om door middel van effectieve mediacampagnes te zorgen voor branding, traffic en conversie.

Door als businesspartner naast onze klant te gaan staan en met ze mee te denken komen we tot het gewenste resultaat.

Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search