Effectieve Media Campagnes

Je hebt een doordachte merkstrategie ontwikkeld en je wilt nu contactmomenten gaan opbouwen met je doelgroep. Dat doe je door te bepalen welk verhaal je wilt delen en welke vorm van content je hiervoor in wilt zetten. 

Vervolgens ga je aan de slag met het selecteren van de mediakanalen. Oftewel, waar bevinden je potentiele klanten zich? Online, maar ook offline.  

Zo creeër je een klantreis langs paid, owned en earned media. Het resultaat is een uitgekiende, crossmediale campagne die maximale waarde en beleving biedt. En daarmee maximale conversie.

Overzicht Mediakanalen

Hieronder vind je een overzicht van de middelen die we in kunnen zetten om je doelgroep te bereiken en te verleiden:

ONLINE MEDIA:
  • Display Advertising
  • LinkedIn Advertising
  • Facebook Advertising
  • Retargeting
  • Google Ads

Online campagnes kunnen uitstekend worden geintegreerd met ‘offline’ uitingen.

‘OFFLINE’ MEDIA
  • Radio,
  • Kranten
  • Vakbladen.

We verdelen de kanalen. Zorgen voor de beste media-inkoop. Analyseren de resultaten, sturen tijdig bij en houden je natuurlijk realtime op de hoogte. Zo ontwikkelen we integrale marketingcampagnes.

“Soms past een offline oplossing als een radiospot,  adverteren in kranten of vakbladen of ander drukwerk prima in het plan om je doelstelling te halen. Ook daarvoor kunnen wij zorgen. Ik ben benieuwd naar je wensen. Stuur mij een bericht of bel direct”

020-7165896 

Jacob Poortinga – Partner

Google adverteren

Elk bedrijf dat online gevonden wil worden kan niet zonder goed ingericht Google account. Google Ads, My Business, Webmaster Tools gekoppeld aan Analytics en Tag Manager is de basis om online succesvol te kunnen zijn.

SEO zorgt voor (gratis) webverkeer, maar vergt veel werk en heeft pas echt effect op de lange termijn. Er zijn ca. 150 punten waarop een website of pagina kan worden geïndexeerd om die felbegeerde eerste plek te bemachtigen in de zoekresultaten. En heb je SEO nog zo goed op orde, de eerste 4 zoekresultaten bovenaan iedere pagina zijn betaalde advertenties!

New Sales Company is ‘Google AdWords Certified Partner’ en heeft alle kennis en expertise in huis om te zorgen dat jouw bedrijf goed vindbaar is op Google.

Wil je weten hoe goed jouw Google account is ingericht en waar verbetering mogelijk is? Neem contact met ons op.

LinkedIn adverteren

LinkedIn is na de website misschien wel het belangrijkste visitekaartje van je bedrijf. Een verouderde LinkedIn pagina kan funest zijn voor het binnenhalen van new business. Helaas wordt er vaak toch weinig tijd vrij gemaakt om actief met LinkedIn aan de slag te gaan.

Hoe vaak post jouw bedrijf iets? Wat wordt er dan geplaatst? Op welke manier? En met welk doel? Plaats je alleen iets op de bedrijfspagina of worden er ook berichten gepost door het personeel? Je kunt LinkedIn op veel verschillende manieren inzetten om resultaat te halen.

Wil je meer weten hoe LinkedIn voor resultaat kan zorgen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op.

Display (banners)

Retargetingbanners worden getoond wanneer de bezoekers van jouw website verder internetten. Het doel is om deze bezoekers te laten terugkeren op je website en een conversie te laten plaatsvinden, bijvoorbeeld een brochuredownload of een ingevuld contactformulier. Door herhaaldelijk de bezoeker te benaderen met de retargetingbanner blijft jouw organisatie ‘on top of mind’.

Wij maken inzichtelijk op welke websites de banners worden vertoond en daarmee dus ook op welke websites jouw doelgroep zich bevindt. Dit is bijvoorbeeld interessant om toekomstige advertentiecampagnes te optimaliseren.

Wil je meer weten wat retargeting kan doen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op.

New Sales Boost

New Sales Company helpt u met uw gehele sales-strategie en integreert sales & marketing in één product, de New Sales Boost. Met de inzet van de New Sales Boost kunnen wij het optimale resultaat bereiken, dat voortkomt uit de synergie van de verschillende tools, gebaseerd op het creëren van contactmomenten.

MERKSTRATEGIE

Een sterke merkstrategie bestaat uit een propositie en een sterke brand mission.

LEES MEER

ONLINE MEDIA CAMPAGNES

Relevant adverteren op LinkedIn, Facebook, Instagram of Google zorgen voor relevant verkeer.

LEES MEER

CONTENT MARKETING

Wij hebben copywriters en beeldenmakers die relevante en waardevolle online content produceren.

LEES MEER

SALES TRAINING

Nieuwe skills of bijscholen, onze salestrainingen en coachingtrajecten zijn altijd op maat!

LEES MEER

TELEMARKETING

Onze New Business Specialisten zijn toppers in telefonische acquisitie en leadopvolging.

LEES MEER

MARKETING AUTOMATION

Laat de marketing- en salesafdeling slimmer samenwerken en haal meer uit je CRM systeem.

LEES MEER
New Sales Company Whitepaper

Sales- en marketingkennis

Op de hoogte blijven of wil je je blijven ontwikkelen op sales- en marketinggebied? Wij delen graag onze kennis in de vorm van een column of uitgebreider in een whitepaper.

Ja, ik wil interressant nieuws en whitepapers ontvangen. Je persoonlijke gegevens zullen veilig worden verwerkt volgens AVG richtlijnen.

Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search