MEDIA STRATEGIE

De concurrentie wordt steeds intenser en het medialandschap is in de loop der jaren enorm versplinterd. Om goed (online) zichtbaar te zijn bij je doelgroep heb je een doordachte mediastrategie nodig.

New Sales Company stelt op basis van jouw doelstellingen en doelgroep de juiste mediastrategie samen. We werken dit uit in een concreet mediaplan, waarin we vastleggen met welke middelen we jouw doelstellingen zullen behalen.

HOE KOMEN WE TOT EEN MEDIAPLAN?

Bij mediaplanning gaat het om de juiste reclameboodschap, via de juiste media op het juiste moment bij de juiste doelgroep te krijgen. Hierbij is het belangrijk dat we minimaal 5 tot 12 contactmomenten (touchpoints) genereren met de doelgroep.

Onze mediaplannen komen voort uit onze uitgebreide expertise en ervaringen uit de praktijk. Hierdoor weten we precies waar jouw doelgroep zich online bevindt en hoe we ze het beste kunnen bereiken. Gezamenlijk doorlopen we de volgende stappen:

STAP 1. Het doornemen van de doelstellingen en doelgroepen

STAP 2. Het toetsen van jouw merkpositionering en/of propositie

STAP 3. Het ontwikkelen van een strategisch mediaplan

STAP 4. Het produceren of redigeren van waardevolle (en conversiegerichte) content

STAP 5. Het optuigen, optimaliseren en rapporteren van effectieve mediacampagnes

Wil je jouw merkimago versterken? Je naamsbekendheid vergroten? Traffic realiseren en/of conversies verhogen? Neem contact met ons op!

NEEM CONTACT OP!

Ben jij benieuwd welke mediakanalen het meest effectief zijn voor het behalen van jouw doelstellingen?
Bel of mail mij gerust!

020-7165896 

Jacob Poortinga – Managing Partner en Mediastrateeg

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

  • "Wij werken ontzettend graag samen met New Sales Company. Zij helpen ons met onze tentoonstellingscampagnes online. Zij zijn goed in adviseren (waar zit je doelgroep? hoe bereik je die het best?) maar ook in het bijsturen van de campagnes (wat kan er beter en waarom?). In overzichtelijke rapportages worden de resultaten gedeeld. Daarnaast (ook niet onbelangrijk) is het een ontzettend leuke club mensen met een berg aan kennis, expertise en enthousiasme! Kortom: wij zijn zeer tevreden als klant!"

    Elise Jacobs Museum Het Valkhof
  • "Sinds 2017 helpt New Sales Company ons door het verzorgen van de gehele marketing van ons bedrijf en het nabellen van leads. Vanessa Eweg is ons aanspreekpunt. Vooral het relatiebeheer en het organiseren van events is bij haar in zeer goede handen! De groeidoelstellingen voor Meerdervoort zijn erg hoog. De kracht van New Sales is in onze ogen de ‘branding’ van ons merk en het goede persoonlijke contact met prospects en klanten. Met onze ambitie ligt het verzoek aan New Sales om ook in de avonduren en op de zaterdagen belmomenten in te plannen. Dat hier welwillend op wordt gereageerd toont een goede mate van flexibiliteit en servicegerichtheid. Keep up the good work!"

    Wijnand Groenen Algemeen Directeur

Wat doen wij

Als full service marketing media bureau helpen wij je bij de ontwikkeling en uitvoer van een strategisch (online) mediaplan.

We doorlopen hiervoor de volgende stappen:

STAP 1: STRATEGIE

Voor het behalen van jouw doelstellingen bedenken we een strategie die past bij jouw merk en jouw doelgroep.

LEES MEER >

STAP 2: WAARDEVOLLE CONTENT

We produceren onderscheidende, (online) media-uitingen in de vorm van tekst, beeld en geluid

LEES MEER >

STAP 3: (ONLINE) MEDIA CAMPAGNES

We tuigen (online) mediacampagnes op en optimaliseren ze voor het beste resultaat (branding, traffic, conversie).

LEES MEER >

Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search