Influencer Marketing

De ideale manier om als bedrijf ‘gepromoot’ te worden is middels influencer marketing. In plaats van dat je zelf vertelt hoe ‘goed’ je bent, laat je dat een ander doen! Een ander met veel volgers en een achterban die lijkt of hetzelfde is als jouw doelgroep. Betrouwbaarheid & vertrouwen is key. Wist je dat ruim 49% van de consumenten vertrouwt op aanbevelingen van influencers? Laat daarom een influencer iets over jou vertellen. Dit kan door middel van bloggers, vloggers, maar ook via bekende Facebook-pagina’s met prettysocial media.

Influencer bloggers: schrijven (bijna) elke dag nieuwe informatie over een onderwerp. Als jouw doelgroep wordt bereikt via deze blogs en als de blogger een linkje plaatst naar jouw website kan het voor veel relevant verkeer zorgen.

Influencer vloggers: bereiken meestal een jonge doelgroep (18-34 jaar) en is succesvol in marketing omdat volgers vaak een gevoel hebben van vriendschap. Uiteraard is het hierbij van belang dat een vlogger dezelfde uitstraling heeft als jouw merk, omdat dit aan elkaar zal worden gekoppeld.

Wij helpen jou verder in het selecteren van de juiste, thematisch relevante influencer!

prettysocial media

prettysocial media is een vorm van influencer marketing waarbij je niet een blogger of vlogger jouw boodschap laat dragen, maar publishers op Facebook. Wij hebben exclusieve samenwerkingen met meer dan 350 verschillende Facebookpagina’s, zoals Marie Claire en Elsevier Weekblad, maar ook Truckstar, Delicious Magazine, Hart voor Auto’s en Lonely Planet.

Door deze samenwerkingen kunnen wij, voor jou als adverteerder, een (advertentie)post plaatsen in de tijdlijn van deze Facebookpagina’s en via deze accounts ook adverteren met jouw boodschap.

Kortom: prettysocial media is Facebook advertising uit naam van de publisher, maar gefocust op jouw doelgroep. Zo kun je op een unieke manier communiceren met je doelgroep, wat resulteert in een hoger bereik, meer engagement, een hogere CTR en betere conversiepercentages!

Instameets

Al eens gehoord van een Instameet? Wij organiseren Instameets voor diverse branches. Een instameet is een ‘get-together’ van Influencers die allen een specifiek thema hanteren op hun pagina. Hierbij komen enthousiaste Instagrammers samen om foto’s en video’s te maken van jouw organisatie, merk, product of dienst. Deze worden vervolgens gedeeld op Instagram, vaak onder vermelding van een unieke hashtag die relevant is voor jouw bedrijf, product of dienst.

Instameets zorgen ervoor dat de merkbekendheid van jouw bedrijf wordt verhoogd. Je vind onder de gebruikte hashtag originele en kwalitatieve user-generated content terug!

Met onze poule van influencers kunnen wij gericht influencers uitnodigen die jouw brand promoten.

Voordelen van influencer marketing via New Sales Company:

✔  Hoger bereik, hogere engagement, CTR en conversiepercentages
✔  Adverteer op Facebookpagina’s die het beste passen bij jouw boodschap en doelgroep
​✔  Wij hebben een netwerk van de meest populaire facebookpagina’s (ook internationaal!)
✔  Organiseer Instameets voor influencers op jouw locatie
✔  Gespecialiseerd in branded content (boodschap die ‘opgaat’ in de andere content en niet wordt gezien als reclame)

MEER WETEN?

“Als Instagrammer weet ik wat de Do’s en Dont’s zijn voor adverteerders om het gewenste resultaat te behalen. Met ruim 150.000 volgers op Instagram heb ik de afgelopen jaren veel learnings opgebouwd en voor mooie klanten campagnes opgezet. Ik vertel je graag over de mogelijkheden op het gebied van influencer marketing.”

020-7165896 

Marion aan ’t Goor – Online Specialist
@mariafranciska
Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search