Digitale buitenreclame – Digital Out Of Home

Digitale Buitenreclame (Digital Out Of Home)

Iedereen komt buitenreclame tegen in het dagelijkse leven. Abri’s langs de weg, in bushokjes, op het station, grote reclamemasten langs de snelweg, reclameschermen in winkelcentra en zelfs bij het tankstation.

Steeds meer van deze traditionele reclamezuilen worden vervangen door digitale schermen. De grote voordelen zijn dat je als adverteerder opvallende, vaak bewegende advertenties kunt vertonen met hogere opvalwaarde dan traditionele buitenreclame. Wanneer je digitale buitenreclame inzet op strategische locaties kun je een grote massa mensen bereiken binnen je doelgroep. 

De kracht van de boodschap

De kracht van de boodschap zit in de herhaling. Digitale buitenreclame heeft vooral een indirect campagne effect. Dit betekent dat de resultaten online niet direct meetbaar zijn. Voor de inzet van digitale buitenreclame geldt: zoveel mogelijk herhalen gedurende de zo relevant mogelijke tijdstippen en locaties. Je kunt de buitencampagne afstemmen op je online mediakanalen, zoals (digitale) radio, display advertising, social advertising. Dit kan zowel landelijk als regionaal, door middel van geotargeting.

Flexibele, realtime inkoop

De inkoop van deze reclameposities gaat via realtime bidding. Dit betekent dat je de campagne realtime kunt bijsturen en flexibel kunt zijn met inkopen. De mogelijkheden om te variëren zijn eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld inspelen op:

1. Locatie (location based content);

2. Specifieke tijden (spitstijden, bepaalde uren van de dag);

3. Specifieke weersomstandigheden (vorst, hitte, storm, voorjaar etc.);

4. Evenementen of actualiteiten

Voordelen van Digitale Buitenreclame

Flexibele campagnes door realtime bidding
Bereik strategisch de massa
Meer opvalwaarde door bewegende advertenties
Uitgebreide & transparante rapportages

Morgen starten?
Neem vandaag contact op!

“Als onderdeel van de media-matrix is digitale buitenreclame ideaal om je bereik of merkbekendheid te vergroten. Wij zorgen voor bereik op het juiste moment, op de juiste plaats.
Meer weten? Wij komen graag langs met chocolade!”

020-7165896 

Jacob Poortinga – Managing Partner
Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search