Display advertising: adverteren op relevante websites

De beste, snelste en meest voordelige manier om online zichtbaarheid te vergroten blijft display advertising door middel van banners. Wij zorgen dat je online zichtbaar bent bij de relevante doelgroep, in de juiste regio, op het juiste moment. Tot een straal van 500 meter kunnen wij nauwkeurig de doelgroep van jouw bedrijf bereiken.

Display advertising is een vorm van adverteren waarbij je banners inzet om jouw doelgroep online te bereiken. Wij werken met het Real Time Bidding (RTB) systeem, ook wel automated trading genoemd. Dit betekent dat reclameruimte op internet automatisch wordt verhandeld middels een online veiling systeem. Door deze innovatie kunnen wij bannerposities inkopen op meer relevante websites. Voorafgaand aan iedere ‘prospecting’ campagne zal er een strakke, relevante lijst van websites worden samengesteld die passen bij jouw doelgroep en natuurlijk bij het imago van jouw bedrijf.

Voordelen via New Sales Company:

✔  Laagste CPM-tarieven voor prospecting, retargeting en RON (Run of Network) campagnes
✔  Optimale targeting via contextual, mosaic profielen, demografische aspecten en meer
✔  Viewabililty meeting en optimalisatie van banners op websites
✔  Gebruik van ORTEC|Adscience (Beste DSP van 2017 en 2018, bron: EMERCE)
✔  Keuze uit IAB banner formaten maar ook Rich Media formaten (hogere CTR)
✔  Zelf invloed op welke websites jouw banners getoond worden
✔  Dagelijkse optimalisatie & wekelijkse transparante rapportages
✔  Geotargeting met dynamische banners bij meerdere vestigingen
✔  inApp advertising mogelijkheden
✔ Dynamische retargeting op fases in de salesfunnel via sub strategieën
✔ Volledig audience profiel van alle bannerimpressies

banner formaten new sales company

(Social) Retargeting:
Uit onderzoek is gebleken dat men tussen de 5-12 contactmomenten nodig heeft om over te gaan tot conversie. Retargeting is uitermate geschikt om conversies te realiseren. Het doel van retargeting is om jouw websitebezoekers te laten terugkeren op je website door het vertonen een banner op websites of social media. Hierdoor zullen er meer conversies plaatsvinden, bijvoorbeeld een bestelling, brochuredownload of een ingevuld contactformulier. Door herhaaldelijk jouw bezoeker te benaderen met de retargetingbanner blijft jouw organisatie ‘top of mind’. En dat is exact wat je wil wanneer jouw bezoeker koopdrang heeft.

Dynamische geotargeting:
Onze banners kunnen worden voorzien van informatie die gericht is op de geografische locatie van de gebruiker. Hierdoor is het mogelijk om alleen potentiële klanten in de eigen regio te bereiken en kan het budget hierdoor zo effectief mogelijk worden ingezet. Geotargeting kan op provincies, stad of postcodes worden gericht. Voor franchise gevers of ondernemingen met meerdere vestigingen is dit ideaal. Je kunt namelijk met 1 uniforme uitstraling al jouw vestigingen online ondersteunen met een dynamische display campagne. Mensen die bijvoorbeeld in de buurt zijn van de vestiging in Rotterdam krijgen de banner te zien met het adres van de vestiging in Rotterdam en mensen die in de buurt zijn van Den Haag krijgen de banner te zien met het adres van de vestiging in Den Haag. Dit doen wij onder andere voor VBO Makelaar, Bosch Car Service, Goodyear Dunlop, State of Art, Johnny’s Burgers ea.

High Impact Rich Media/Dynamische banners:
High Impact Rich Media banners hebben een groter formaat en vallen dus meer op. Het is ook mogelijk om bijv. producten aan te bieden in een dynamische High Impact Rich Media banner. We bouwen de banner zo op, dat hij data uit jouw database op kan halen en kan weergeven. Als jouw potential bijvoorbeeld zoekt binnen jouw webshop naar een bruine leren riem, kunnen wij alle bruine leren riemen en andere suggesties die aan die zoekopdracht voldoen, in banners laten zien.

Morgen starten?
Neem vandaag contact op!

“Met de DSP Adscience werken wij al tientallen jaren op gebied van programmatic inkoop. Voor Display advertising zorgen wij altijd dat wij op het juiste moment, bij de juiste doelgroep zichtbaar zijn.
Meer weten over Display advertising? Wij komen graag langs met chocolade!”

020-7165896 

Richard Sweep – Trafficer

Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search