Display advertising: adverteren op relevante websites!

De beste, snelste en voordeligste manier om online zichtbaarheid te vergroten blijft display advertising door middel van banners. New Sales Company zorgt dat je online zichtbaar bent in de juiste regio en bij de relevante doelgroep. Tot een straal van 500 meter kunnen wij nauwkeurig de doelgroep van jouw bedrijf bereiken.

Display advertising is een vorm van adverteren waarbij je banners inzet om je doelgroep online te bereiken. Wij werken met het Real Time Bidding (RTB) systeem, ook wel automated trading genoemd. Dit betekent dat reclameruimte op internet automatisch wordt verhandeld  middels een online veiling systeem. Door deze innovatie kunnen wij veel specifieker bannerposities inkopen en is de kwaliteit van advertentiecampagne zeer goed te noemen. Voorafgaand aan iedere campagne zal er een strakke relevante whitelist worden samengesteld van websites die passen bij de doelgroep en het imago van de adverteerder.

Banner campagnes door New Sales Company:

​✔  Laagst mogelijke CPM-tarieven
✔  Voor prospecting en retargeting
✔  Gebruik van Adcrowd (wereldwijd bereik van 98%)
✔  Keuze uit IAB banner formaten maar ook Rich Media formaten (hogere CTR)
✔  Zelf invloed op welke websites jouw banners getoond worden
✔  Dagelijkse optimalisatie en wekelijkse rapportages

banner formaten new sales company

Retargeting: Met retargeting zorg je ervoor dat bezoekers van je website jouw advertentie blijven zien. Hierin zit de kracht van herhaling! Door deze herhaling blijf je ‘top of mind’ bij de doelgroep en zal deze sneller tot actie of aankoop over gaan. Retargeting is hierdoor uitermate geschikt om conversies te realiseren.

Dynamische geotargeting: onze banners kunnen worden voorzien van informatie gerricht op basis van de geografische locatie van de gebruiker. Hierdoor is het mogelijk om alleen potentiële klanten in de eigen regio te bereiken en kan het budget hierdoor zo effectief mogelijk worden ingezet. Geotargeting kan op provincies, stad of postcodes worden gericht.

High Impact Rich Media: hebben een groter formaat en vallen dus meer op. Het is ook mogelijk om bijv. producten aan te bieden in een dynamische banner. We bouwen de banner zo, dat hij data uit jouw database op kan halen.

Morgen starten?
Neem vandaag contact op!

“Bel ons direct voor meer informatie over hoe wij de doelgroep voor jouw bedrijf of organisatie online bereiken.
Liever contact via E-mail? Laat dan je gegevens achter.”

020-7165896 

Richard Sweep – Trafficer

Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search