SOCIAL MEDIA CAMPAGNES: EFFECTIEF ADVERTEREN OP FACEBOOK, INSTAGRAM, PINTEREST EN LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN!

Voor succesvolle social media management heb je veel tijd nodig die er vaak niet is. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij helpen jou graag om met onze expertise de juiste social media strategie te bepalen en uit te voeren. Je kunt een bericht promoten, maar daar komt meestal niet veel verkeer uit. Met een goede social media campagne is er veel meer mogelijk. Wij kijken naar jouw doelgroep, jouw boodschap, jouw doelstelling en beslissen gezamenlijk welke kanalen daarbij passen.

Onze Online Specialisten zijn gespecialiseerd in social media campagnes en zitten dagelijks aan de knoppen van Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest om jouw campagneresultaten te optimaliseren. Welke kanalen kun je het beste inzetten bij welke boodschap? Hoe moet social media gebruikt worden voor business doeleinden? Welke social uitingen kun je toepassen als het om conversie gaat? Wanneer en hoe vaak moet je posten? New Sales Company heeft niet alleen antwoord maar denkt verder om samen tot de beste campagneresultaten te komen.

ONZE SOCIAL MEDIA STRATEGIE:

✔ Het doel bepalen (branding, traffic, engagement, leads)
✔ De juiste doelgroep(en) kiezen
✔ De geschikte kanalen inzetten
✔ Content creatie (video, landingspagina, banners)
✔ Retargeting: bezoekers worden uitgenodigd terug te keren naar de website
✔ Wekelijkse optimalisatie en heldere rapportages!

social media campagnes new sales company

Adverteren op LinkedIn:
LinkedIn is een ideaal platform om je zakelijke doelgroep op te benaderen. Je kunt segmenteren op basis van functietitel, grootte bedrijf, opleidings- en ervaringsniveau, regio etc. Voorafgaand aan een LinkedIn campagne zorgen we dat we de grootte van je doelgroep inzichtelijk hebben. Zo kunnen we bepalen of je doelgroep groot genoeg is of dat we juist nóg specifieker moeten targeten.

Adverteren op Facebook:
Op Facebook kun je zeer specifieke targeting instellen waardoor je nog slimmer je doelgroep kunt bereiken. Voorafgaand aan een Facebook campagne bespreken wij jouw doelstellingen en doelgroep(en). Deze kunnen heel verschillend zijn; conversie, meer volgers, kliks of zichtbaarheid.  Facebook Canvas, carrousel advertenties, Vertical Video. Wij weten welke uitingen bij jouw doel past.

Adverteren op Instagram:
Bereik een jongere doelgroep met Instagram advertenties. Dit is perfect voor je branding. Wij kunnen jouw Instagram voor je beheren door content te maken, bijvoorbeeld voor je 24-uur story’s en kunnen deze posts ook omzetten in advertenties. We creëren meer volgers door het gebruik van relevante hashtags.

Adverteren op Pinterest:
Pinterest is voor ruim 5 miljoen Nederlanders een inspiratiebron. Huis inrichtingen? Pinterest! Diner met vrienden voorbereiden? Pinterest! Ruim 98% van de Pinterest gebruikers geeft aan nieuwe dingen te proberen die ze vinden op Pinterest en ruim 55% van komt met het doel om iets te kopen.

Meer weten?

“Als Online Specialist houd ik altijd de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media in de gaten, zodat onze klanten hiervan op de hoogte worden gesteld. Benieuwd naar hoe wij voor jou het beste resultaat uit jouw campagne halen op social media? Ik vertel je hier graag meer over.”

020-7165896 

Marion aan ’t Goor – Social Media Specialist
Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search