SOCIAL MEDIA CAMPAGNES: EFFECTIEF ADVERTEREN OP FACEBOOK, INSTAGRAM EN LINKEDIN VOOR BEDRIJVEN!

Voor succesvolle social media management heb je veel tijd nodig die er vaak niet is. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij helpen jou graag om met onze expertise de juiste social media strategie te bepalen en uit te voeren. Je kunt een bericht promoten, maar daar komt meestal niet veel verkeer uit. Met een goede social media campagne is er veel meer mogelijk. Wij kijken naar jouw doelgroep, jouw boodschap, jouw doelstelling en beslissen gezamenlijk welke kanalen daarbij passen.

Onze Online Specialisten zijn gespecialiseerd in social media campagnes en zitten dagelijks aan de knoppen van Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest om jouw campagneresultaten te optimaliseren. Welke kanalen kun je het beste inzetten bij welke boodschap? Hoe moet social media gebruikt worden voor business doeleinden? Welke social uitingen kun je toepassen als het om conversie gaat? Wanneer en hoe vaak moet je posten? Welke hashtags moet ik gebruiken en hoeveel? New Sales Company heeft niet alleen antwoord op jouw vragen, maar denkt verder om samen tot de mooiste campagneresultaten te komen.

Voordelen via New Sales Company:

✔ Wij helpen je het doel te bepalen, de juiste doelgroep te kiezen en bijpassende kanalen in te zetten
✔ Wij nemen de content creatie voor je uit handen en weten precies welke uitingen passen bij jouw doelstellingen.
✔ Wij optimaliseren dagelijks en passen A/B testing toe. Zo weten we altijd welke uiting het beste scoort.
✔ Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste social media ontwikkelingen en passen deze direct toe.
✔ Wij helpen je met het plaatsen van pixels en zorgen voor retargeting.
✔ Wij rapporteren wekelijks over de resultaten van jouw campagnes. Je kunt zelfs op elk moment van de dag (real-time) meekijken.

social media campagnes new sales company

Adverteren op LinkedIn:
LinkedIn is een ideaal platform om je zakelijke doelgroep op te benaderen. Je kunt segmenteren op basis van functietitel, grootte bedrijf, opleidings- en ervaringsniveau, regio etc. Voorafgaand aan een LinkedIn campagne zorgen we dat we de grootte van je doelgroep inzichtelijk hebben. Zo kunnen we bepalen of je doelgroep groot genoeg is of dat we juist nóg specifieker moeten targeten.

Adverteren op Facebook:
Op facebook kun je zeer specifieke targeting instellen, waardoor je nog slimmer je doelgroep kunt bereiken. Voorafgaand aan een Facebook campagne bespreken wij jouw doelstellingen en doelgroep(en). Deze kunnen heel verschillend zijn; conversie, meer volgers, kliks of zichtbaarheid. We passen de social media uitingen altijd hierop aan. Facebook Canvas, Carrousel advertenties, Vertical Video. Weet jij welke uiting bij jouw doel past?

Adverteren op Instagram:
Bereik een jongere doelgroep met Instagram advertenties. Dit is perfect voor je branding. Wij kunnen jouw Instagram voor je beheren door content te maken, bijvoorbeeld voor je 24-uur story’s en kunnen deze posts ook omzetten in advertenties. We creëren meer volgers door het gebruik van relevante hashtags.

Adverteren op Pinterest:
Sinds 1 april behoort adverteren op Pinterest tot één van onze mogelijkheden! Dit platform is voor ruim 5 miljoen Nederlanders een inspiratiebron. Huis inrichtingen? Pinterest! Diner met vrienden voorbereiden? Pinterest! Ruim 98% van de Pinterest gebruikers geeft aan nieuwe dingen te proberen die ze vinden op Pinterest en ruim 55% van komt met het doel om iets te kopen.

Meer weten?

“Als Online Specialist houd ik altijd de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media in de gaten, zodat onze klanten hiervan op de hoogte worden gesteld. Lookalike audiences, werken met carrousel & canvas en de nieuwste targeting mogelijkheden. Benieuwd naar hoe wij voor jou het beste resultaat uit jouw campagne halen op social media? Ik vertel je hier graag meer over.”

020-7165896 

Daphne Kesler – Social Media Specialist

Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search