Wij zorgen voor de meest effectieve media campagnes

Een (online) mediacampagne lijkt zo ingericht, maar er komt een hoop techniek kijken. Bijvoorbeeld het selecteren van de juiste beelden en teksten, de klantreis optimaliseren en het analyseren van de resultaten om de campagne verder te optimaliseren.

New Sales Company is specialist in het inrichten van effectieve mediacampagnes. Onze specialisten weten waar een effectieve media campagne aan moet voldoen en hoe je de campagne technisch goed inricht. De resultaten worden door ons geanalyseerd, waarna de campagne wordt bijgestuurd om het resultaat nog verder te verhogen. Natuurlijk houden onze accountmanagers je realtime op de hoogte met begrijpelijke rapportages en nemen deze persoonlijk met je door.

Zo komen wij tot een uitgekiende marketing campagne die maximale waarde en beleving biedt. En daarmee maximaal resultaat.

display advertising new sales company

DISPLAY ADVERTISING

De snelste en voordeligste manier om je online zichtbaarheid te vergroten. Wij bereiken je doelgroep op de meest relevante websites.

Lees meer >>

new sales company video advertising

VIDEO ADVERTISING

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Video advertising is uitermate geschikt voor storytelling, branding & awareness.

Lees meer >>

google campagne new sales company

GOOGLE ADS

Vindbaar zijn in Google is een must voor iedere organisatie. Wij helpen met het optimaliseren van jouw Google Ads campagnes.

Lees meer >>

new sales company social media

SOCIAL MEDIA

Wij zitten dagelijks aan de knoppen om Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest campagnes in te richten en te optimaliseren.

Lees meer >>

influencer marketing new sales company

INFLUENCER MARKETING

De ideale manier om ‘gepromoot’ te worden. In plaats van zelf te vertellen hoe ‘goed’ je bent, laat je dat een ander doen!

Lees meer >>

new sales company digitale buitenreclame

DIGITAL OUT OF HOME

Opvallen? Met digitale buiten-reclame bereik je jouw doelgroep op schermen langs de (snel)weg, op het station en in winkelcentra.

Lees meer >>

new sales company marketing automation

MARKETING AUTOMATION

Geef leads een score op basis van betrokkenheid, volg ze met ‘after-click tracking‘ en stel workflows in, zodat het juiste vervolgcontact ontstaat.

Lees meer >>

new sales company telemarketing

LEADOPVOLGING

Ons ervaren telemarketingteam heeft een duidelijke taak: leads converteren. Wij bellen uit jouw naam en zijn dus jouw visitekaartje.

Lees meer >>

new sales company digitale radio

(DIGITALE) RADIO & TV

Met digitale radio & tv kun je specifiek targeten op profielen en regio. Tevens biedt het de mogelijkheid om te retargeten.

new sales company print reclame

VAKBLADEN EN KRANTEN

In te zetten voor het vergroten van de naamsbekendheid bij een selectief publiek, op zoek naar verdieping.

(ONLINE) MEDIA

Je hebt een doordachte merkstrategie ontwikkeld en je wilt nu contactmomenten opbouwen met je doelgroep. Dat doe je door te bepalen welk verhaal je (met wie) wilt delen en welke vorm van content je in wilt zetten tijdens je (online) marketing campagne. 

Vervolgens ga je aan de slag met het selecteren van de mediakanalen. Oftewel, waar bevinden jouw potentiele klanten zich? Online, maar ook offline. 

Uit onderzoek is gebleken dat jouw ‘potential’ tussen de 5 en 12 contactmomenten nodig heeft om over te gaan tot een conversie. Een goede mix van mediakanalen is dus noodzakelijk om die hoeveelheid contactmomenten met je doelgroep te creëren.

Het bepalen van je mediakanalen

Afhankelijk van je doelstellingen en doelgroep bepalen we welke kanalen geschikt zijn voor je marketing campagne. Wij denken graag met je mee en organiseren per campagne een brainstormsessie om te bepalen via welke kanalen we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en wanneer. Online media kunnen bijvoorbeeld uitstekend worden geïntegreerd met ‘offline’ kanalen.

Hieronder een overzicht van alle mediakanalen die wij in kunnen zetten om effectief en doelgericht jouw doelgroep te verleiden en bereiken:

“Soms past een offline oplossing als een radiospot,  adverteren in kranten of vakbladen of ander drukwerk prima in het plan om je doelstelling te halen. Ook daarvoor kunnen wij zorgen. Ik ben benieuwd naar je wensen. Stuur mij een bericht of bel direct”

020-7165896 

Jacob Poortinga – Partner

Wij zorgen voor het beste resultaat

Na het bepalen van de juiste mediastrategie zorgen we voor de beste media-inkoop. We analyseren de resultaten en sturen onze specialisten de campagne tijdig bij om het beste resultaat te halen. Natuurlijk houden we je realtime op de hoogte met begrijpelijke rapportages en nemen we deze persoonlijk met je door.

Het resultaat is een uitgekiende, crossmediale (online) marketing campagne die maximale waarde en beleving biedt. En daarmee maximale conversie.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

 • "Dit is één van de weinige buro’s die niet op basis van aantallen records maar ook op basis van kwaliteit en in een niche kan werken. Onze doelstellingen zijn behaald. Het is een prettige, open en resultaatgerichte samenwerking geweest die wij bij een volgende stap zeker weer aangaan!"

  Frank van Montfoort Manager Sales - Mobility Media
 • "Onze samenwerking met New Sales Company is uitstekend. New Sales Company onderscheidt zich van andere bureaus door hun ‘hands on’-mentaliteit. Afspraken zijn afspraken en de mensen van New Sales Company zijn gedreven, hebben kennis van zaken en ‘ontzorgen’ ons."

  ROC Kop van Noord-Holland
 • "Fijn, informeel contact met professionele medewerkers die me altijd weer weten te verrassen met de nieuwste trends en mogelijkheden."

  Anne Karsbergen Gemeente Oud-Beijerland
 • "New Sales Company ontwikkelt en lanceert sinds ruim een jaar campagnes voor KNGF Geleidehonden. Het New Sales Company team doet dat professioneel en transparant. Iets extra's is nooit te veel, de kwaliteit wordt gewaarborgd in de hele keten en de communicatie verloopt zoals je het als klant verwacht.”

  Fleur Frieser-Hendriks KNGF Geleidehonden
 • "Fijne partij om mee samen te werken op het gebied van display advertising. Erg persoonlijk en ongedwongen klantcontact en goede campagnes die we met elkaar steeds beter maken."

  Leonie de Groot DEEN Supermarkten
 • "Leuke, jonge, enthousiaste online specialisten. Schakelen snel met de klant en zijn flexibel. Wij zijn hartstikke tevreden!"

  Erwin Hymer Group Nederland
 • "Persoonlijk, professioneel en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Fijn om mee (samen) te werken!"

  Maarten Jeukens Het Noordbrabants Museum
 • "Wij werken ontzettend graag samen met New Sales Company. Zij helpen ons met onze tentoonstellingscampagnes online. Zij zijn goed in adviseren (waar zit je doelgroep? hoe bereik je die het best?) maar ook in het bijsturen van de campagnes (wat kan er beter en waarom?). In overzichtelijke rapportages worden de resultaten gedeeld. Daarnaast (ook niet onbelangrijk) is het een ontzettend leuke club mensen met een berg aan kennis, expertise en enthousiasme! Kortom: wij zijn zeer tevreden als klant!"

  Elise Jacobs Museum Het Valkhof
 • “New Sales Company is gevraagd om mee te denken over de online zichtbaarheid van Nieuwbouwkompas Soesterberg. De medewerkers zijn vriendelijk, accuraat en snel in het oppakken van dit soort campagnes, daarbij is de terugkoppeling helder en frequent. Wij zijn erg tevreden en aarzelen zeker niet om in de toekomst vaker zaken te doen met New Sales Company.”

  Nathalie van Hofwegen Nieuwbouwkompas Soesterberg
 • "Het team van New Sales Company is erg betrokken bij zijn klant en bij de diverse campagnes. Het is fijn en snel schakelen, wat we met de drukte van onze tentoonstellingen erg waarderen. Daarnaast stoppen de medewerkers veel moeite in het uitzoeken en beantwoorden van je vragen, het verduidelijken van de resultaten en het meedenken over volgende campagnes."

  Carlijn Oldenkotte PR, Marketing en Communicatie
 • "Sinds 2017 helpt New Sales Company ons door het verzorgen van de gehele marketing van ons bedrijf en het nabellen van leads. Vanessa Eweg is ons aanspreekpunt. Vooral het relatiebeheer en het organiseren van events is bij haar in zeer goede handen! De groeidoelstellingen voor Meerdervoort zijn erg hoog. De kracht van New Sales is in onze ogen de ‘branding’ van ons merk en het goede persoonlijke contact met prospects en klanten. Met onze ambitie ligt het verzoek aan New Sales om ook in de avonduren en op de zaterdagen belmomenten in te plannen. Dat hier welwillend op wordt gereageerd toont een goede mate van flexibiliteit en servicegerichtheid. Keep up the good work!"

  Wijnand Groenen Algemeen Directeur
 • "Aanrader! In het bijzonder voor kleinere organisaties die niet alle online specialismen zelf in huis hebben en ontzorgd willen worden. Dat doet New Sales Company op een zeer professionele en prettige manier: goede resultaten, korte lijntjes en ze doen wat ze beloven!"

  Agnes De Jong Communicatie - Stichting Gorinchem Citymarketing
 • "Fijne samenwerking, goede resultaten en heel belangrijk: de nieuwe kennis wordt gedeeld en uitgebreid toegelicht, zodat een volgend project nóg succesvoller kan worden neergezet. Een echte win-win situatie."

  Anita Almasi Marketing & Communicatie Adviseur, Rijksmuseum Boerhaave

Meer weten?

“Soms past een offline oplossing als een radiospot,  adverteren in kranten of vakbladen of ander drukwerk prima in het plan om je doelstelling te halen.
Stuur mij een bericht of bel direct”

020-7165896 

Jacob Poortinga – Managing Partner en Mediastrateeg

Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search