(ONLINE) MEDIA

Je hebt een doordachte merkstrategie ontwikkeld en je wilt nu contactmomenten opbouwen met je doelgroep. Dat doe je door te bepalen welk verhaal je (met wie) wilt delen en welke vorm van content je hiervoor in wilt zetten. 

Vervolgens ga je aan de slag met het selecteren van de mediakanalen. Oftewel, waar bevinden jouw potentiele klanten zich? Online, maar ook offline. 

Uit onderzoek is gebleken dat jouw ‘potential’ tussen de 5 en 12 contactmomenten nodig heeft om over te gaan tot een conversie. Een goede mix van mediakanalen is dus noodzakelijk om die contactmomenten met je doelgroep te creëren.

ONZE AANPAK

Niet alle kanalen zijn geschikt voor elke campagne. Daarom denken wij graag met je mee en organiseren wij per campagne een brainstormsessie om te bepalen via welke kanalen we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en wanneer.

Daarna zorgen we voor de beste media-inkoop, analyseren we de resultaten en sturen we tijdig bij. Natuurlijk houden we je realtime op de hoogte met begrijpelijke rapportages en nemen we deze persoonlijk met je door.

Het resultaat is een uitgekiende, crossmediale campagne die maximale waarde en beleving biedt. En daarmee maximale conversie.

OVERZICHT MEDIA KANALEN

Hieronder vind je een overzicht van de middelen die we in kunnen zetten om je doelgroep te bereiken en te verleiden:

ONLINE MEDIA:

Online campagnes kunnen uitstekend worden geintegreerd met ‘offline’ uitingen.

ANDERE MEDIA
 • Radio;
 • Kranten;
 • Vakbladen;
 • Digital Out of home (digitale buitenreclame langs de snelweg, op stations, of winkelcentra)
“Soms past een offline oplossing als een radiospot,  adverteren in kranten of vakbladen of ander drukwerk prima in het plan om je doelstelling te halen. Ook daarvoor kunnen wij zorgen. Ik ben benieuwd naar je wensen. Stuur mij een bericht of bel direct”

020-7165896 

Jacob Poortinga – Partner

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

 • "Dit is één van de weinige buro’s die niet op basis van aantallen records maar ook op basis van kwaliteit en in een niche kan werken. Onze doelstellingen zijn behaald. Het is een prettige, open en resultaatgerichte samenwerking geweest die wij bij een volgende stap zeker weer aangaan!"

  Frank van Montfoort Manager Sales - Mobility Media
 • "Onze samenwerking met New Sales Company is uitstekend. New Sales Company onderscheidt zich van andere bureaus door hun ‘hands on’-mentaliteit. Afspraken zijn afspraken en de mensen van New Sales Company zijn gedreven, hebben kennis van zaken en ‘ontzorgen’ ons."

  ROC Kop van Noord-Holland
 • "Fijn, informeel contact met professionele medewerkers die me altijd weer weten te verrassen met de nieuwste trends en mogelijkheden."

  Anne Karsbergen Gemeente Oud-Beijerland
 • "New Sales Company ontwikkelt en lanceert sinds ruim een jaar campagnes voor KNGF Geleidehonden. Het New Sales Company team doet dat professioneel en transparant. Iets extra's is nooit te veel, de kwaliteit wordt gewaarborgd in de hele keten en de communicatie verloopt zoals je het als klant verwacht.”

  Fleur Frieser-Hendriks KNGF Geleidehonden
 • "Fijne partij om mee samen te werken op het gebied van display advertising. Erg persoonlijk en ongedwongen klantcontact en goede campagnes die we met elkaar steeds beter maken."

  Leonie de Groot DEEN Supermarkten
 • "Leuke, jonge, enthousiaste online specialisten. Schakelen snel met de klant en zijn flexibel. Wij zijn hartstikke tevreden!"

  Erwin Hymer Group Nederland
 • "Persoonlijk, professioneel en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Fijn om mee (samen) te werken!"

  Maarten Jeukens Het Noordbrabants Museum
 • "Wij werken ontzettend graag samen met New Sales Company. Zij helpen ons met onze tentoonstellingscampagnes online. Zij zijn goed in adviseren (waar zit je doelgroep? hoe bereik je die het best?) maar ook in het bijsturen van de campagnes (wat kan er beter en waarom?). In overzichtelijke rapportages worden de resultaten gedeeld. Daarnaast (ook niet onbelangrijk) is het een ontzettend leuke club mensen met een berg aan kennis, expertise en enthousiasme! Kortom: wij zijn zeer tevreden als klant!"

  Elise Jacobs Museum Het Valkhof
 • “New Sales Company is gevraagd om mee te denken over de online zichtbaarheid van Nieuwbouwkompas Soesterberg. De medewerkers zijn vriendelijk, accuraat en snel in het oppakken van dit soort campagnes, daarbij is de terugkoppeling helder en frequent. Wij zijn erg tevreden en aarzelen zeker niet om in de toekomst vaker zaken te doen met New Sales Company.”

  Nathalie van Hofwegen Nieuwbouwkompas Soesterberg

New Sales Boost

New Sales Company helpt met jouw gehele sales- & marketingstrategie en integreert dit in één product: de New Sales Boost. Met de inzet van de New Sales Boost kunnen wij het optimale resultaat bereiken, gebaseerd op het creëren van contactmomenten met de doelgroep. We doorlopen hiervoor de stappen: merkstrategie, content creatie, online media-inzet, sales en leadopvolging. 

MERKSTRATEGIE

Een sterke merkstrategie bestaat uit een propositie en een sterke brand mission.

LEES MEER

ONLINE MEDIA CAMPAGNES

Relevant adverteren op LinkedIn, Facebook, Instagram of Google zorgen voor relevant verkeer.

LEES MEER

CONTENT CREATIE

Wij hebben copywriters en beeldenmakers die relevante en waardevolle online content produceren.

LEES MEER

SALES TRAINING

Nieuwe skills of bijscholen, onze salestrainingen en coachingtrajecten zijn altijd op maat!

LEES MEER

TELEMARKETING

Onze New Business Specialisten zijn toppers in telefonische acquisitie en leadopvolging.

LEES MEER

MARKETING AUTOMATION

Laat de marketing- en salesafdeling slimmer samenwerken en haal meer uit je CRM systeem.

LEES MEER
New Sales Company Whitepaper

Sales- en marketingkennis

Op de hoogte blijven of wil je je blijven ontwikkelen op sales- en marketinggebied? Wij delen graag onze kennis in de vorm van een column of uitgebreider in een whitepaper.

Ja, ik wil interressant nieuws en whitepapers ontvangen. Je persoonlijke gegevens zullen veilig worden verwerkt volgens AVG richtlijnen.

Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search