Marketing Automation

Met marketing automation weet je wat je potentiële klant op het internet doet en waar hij behoefte aan heeft. Ongeacht de campagne waar de lead vandaan komt. Via LinkedIn campagne, e-mailmarketing, Google, of een vakbeurs. Je kunt alle informatie over jouw leads op één centrale plaats opslaan en monitoren.

Het voordeel is dat je weet hoe succesvol de campagne is – wat zijn de kosten en wat heeft het aan potentiële waarde opgeleverd – en dat je de klant kan analyseren op gedrag en hier automatisch op inspelen.

Je zorgt ervoor dat de lead op het juiste moment met de juiste boodschap wordt benaderd. Hiermee zorg je voor betere conversiecijfers. Je geeft de leads een score bij het voltooien van een actie en stelt vooraf een workflow in zodat het juiste vervolgcontact ontstaat.

“Door je salesomgeving, oftewel je CRM te koppelen met marketingfuncties zoals het bouwen van landingspages, e-mailmarketing en Google en Social Media kun je de customer journey van begin tot eind in één systeem inzien en monitoren. Wil je meer weten hoe je dit moet inrichten? Stuur mij een bericht of bel direct.”

020-7165896 

Robin van Tilburg – Marketing Manager

New Sales Boost

New Sales Company helpt met jouw gehele sales-strategie en integreert sales & marketing in één product, de New Sales Boost. Met de inzet van de New Sales Boost kunnen wij het optimale resultaat bereiken, dat voortkomt uit de synergie van de verschillende tools, gebaseerd op het creëren van contactmomenten.

MERKSTRATEGIE

Een sterke merkstrategie bestaat uit een propositie en een sterke brand mission.

LEES MEER

ONLINE MEDIA CAMPAGNES

Relevant adverteren op LinkedIn, Facebook, Instagram of Google zorgen voor relevant verkeer.

LEES MEER

CONTENT CREATIE

Wij hebben copywriters en beeldenmakers die relevante en waardevolle online content produceren.

LEES MEER

SALES TRAINING

Nieuwe skills of bijscholen, onze salestrainingen en coachingtrajecten zijn altijd op maat!

LEES MEER

TELEMARKETING

Onze New Business Specialisten zijn toppers in telefonische acquisitie en leadopvolging.

LEES MEER

MARKETING AUTOMATION

Laat de marketing- en salesafdeling slimmer samenwerken en haal meer uit je CRM systeem.

LEES MEER
New Sales Company Whitepaper

Sales- en marketingkennis

Op de hoogte blijven of wil je je blijven ontwikkelen op sales- en marketinggebied? Wij delen graag onze kennis in de vorm van een column of uitgebreider in een whitepaper.

Ja, ik wil interressant nieuws en whitepapers ontvangen. Je persoonlijke gegevens zullen veilig worden verwerkt volgens AVG richtlijnen.

Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search