Content Creatie

Elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen. Een verhaal dat het best tot zijn recht komt met onderscheidende content. Content die boeit of inspireert. 

Met het team van copywriters, vormgevers en creatieve beeldenmakers weten wij de klant keer op keer te inspireren om relevante en waardevolle content te produceren zoals onder andere; display banners, blogposts, whitepapers, branded artikelen, video- & geluidsopnames en social media uitingen.

creatie-golfbaan

Onze aanpak

Wij helpen je het profiel van je merk te ontwikkelen door je verhalen om te zetten in pakkende tekst en beeld. We produceren waardevolle content die jouw kracht weerspiegelt en de juiste doelgroep aantrekt. Zo helpen we je een ‘media company’ te worden. Oftewel; een organisatie of merk dat aantrekkelijke content produceert om zich met prospects of potentiële klanten te verbinden.

We hebben een gezamelijk doel: mensen prikkelen, kennis delen en online zaadjes planten bij je prospects. Wie dat online goed doet krijgt traffic, engagement en conversie. Of anders gezegd: de doelgroep komt naar je toe en kan door jou geconverteerd worden tot klant.

albrecht-haan-creatie-achter-kerk-2

Onderdelen van Content Marketing

 1. We ontwikkelen een content marketingplan
 2. We bepalen welke onderwerpen jullie verhaal verbinden met de belevingswereld van klanten
 3. We ontwikkelen een herkenbare stijl in tekst en beeld
 4. We schrijven, fotograferen, filmen, maken op: oftewel creatie van de content. Nu zijn we je verhaal daadwerkelijk een gezicht aan het geven. We creëren een merkbeleving.
“Relevante content is koning. Zeker als dit wordt gebruikt voor online mediacampagnes en naadloos aansluit op de customer journey.
Geen tijd om deze content te maken? Soms kan een nieuwe website worden overwogen maar vaak is een goede, conversiegerichte landingspagina voldoende.
Ik kan hiervoor zorgen en je adviseren na een grondige Quickscan. Sparren? Let me know!”

 

020-7165896 
Niels Bodde – Coördinator Online Specialisten

Wat klanten over ons zeggen

 • "Fijn, informeel contact met professionele medewerkers die me altijd weer weten te verrassen met de nieuwste trends en mogelijkheden."

  Anne Karsbergen Gemeente Oud-Beijerland
 • "Wij werken ontzettend graag samen met New Sales Company. Zij helpen ons met onze tentoonstellingscampagnes online. Zij zijn goed in adviseren (waar zit je doelgroep? hoe bereik je die het best?) maar ook in het bijsturen van de campagnes (wat kan er beter en waarom?). In overzichtelijke rapportages worden de resultaten gedeeld. Daarnaast (ook niet onbelangrijk) is het een ontzettend leuke club mensen met een berg aan kennis, expertise en enthousiasme! Kortom: wij zijn zeer tevreden als klant!"

  Elise Jacobs Museum Het Valkhof
 • “New Sales Company is gevraagd om mee te denken over de online zichtbaarheid van Nieuwbouwkompas Soesterberg. De medewerkers zijn vriendelijk, accuraat en snel in het oppakken van dit soort campagnes, daarbij is de terugkoppeling helder en frequent. Wij zijn erg tevreden en aarzelen zeker niet om in de toekomst vaker zaken te doen met New Sales Company.”

  Nathalie van Hofwegen Nieuwbouwkompas Soesterberg
 • Sinds 2017 helpt New Sales Company ons door het verzorgen van de gehele marketing van ons bedrijf en het nabellen van leads. Vanessa Eweg is ons aanspreekpunt. Vooral het relatiebeheer en het organiseren van events is bij haar in zeer goede handen! De groeidoelstellingen voor Meerdervoort zijn erg hoog. De kracht van New Sales is in onze ogen de ‘branding’ van ons merk en het goede persoonlijke contact met prospects en klanten. Met onze ambitie ligt het verzoek aan New Sales om ook in de avonduren en op de zaterdagen belmomenten in te plannen. Dat hier welwillend op wordt gereageerd toont een goede mate van flexibiliteit en servicegerichtheid. Keep up the good work!

  Wijnand Groenen Algemeen Directeur
 • Aanrader! In het bijzonder voor kleinere organisaties die niet alle online specialismen zelf in huis hebben en ontzorgd willen worden. Dat doet New Sales Company op een zeer professionele en prettige manier: goede resultaten, korte lijntjes en ze doen wat ze beloven!

  Agnes De Jong Communicatie - Stichting Gorinchem Citymarketing

New Sales Boost

New Sales Company helpt met jouw gehele sales- & marketingstrategie en integreert dit in één product: de New Sales Boost. Met de inzet van de New Sales Boost kunnen wij het optimale resultaat bereiken, gebaseerd op het creëren van contactmomenten met de doelgroep. We doorlopen hiervoor de stappen: merkstrategie, content creatie, online media-inzet, sales en leadopvolging. 

MERKSTRATEGIE

Een sterke merkstrategie bestaat bij ons uit een duidelijke propositie en een sterke brand mission.

LEES MEER >

ONLINE MEDIA CAMPAGNES

Relevant adverteren op LinkedIn, Facebook, Instagram of Google zorgen voor relevant verkeer.

LEES MEER >

CONTENT CREATIE

Wij hebben copywriters en beeldenmakers die relevante en waardevolle online content produceren.

LEES MEER >

SALES TRAINING

Nieuwe skills of bijscholen, onze salestrainingen en coachingtrajecten zijn altijd op maat!

LEES MEER >

TELEMARKETING

Onze New Business Specialisten zijn toppers in telefonische acquisitie en leadopvolging.

LEES MEER >

MARKETING AUTOMATION

Laat de marketing- en salesafdeling slimmer samenwerken en haal meer uit je CRM systeem.

LEES MEER >

New Sales Company Whitepaper

Sales- en marketing kennis

Op de hoogte blijven of wil je je blijven ontwikkelen op sales- en marketinggebied? Wij delen graag onze kennis in de vorm van een column of uitgebreider in een whitepaper.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search