Sales training en coaching

Je kunt je sales een boost geven door de kwaliteit van salesteam te verhogen met training en coaching. Dit gebeurt op gebied van ‘houding & gedrag’ of ‘kennis & vaardigheden’. Maar wat is de juiste houding en wat zijn de juiste salesvaardigheden in een veranderende wereld waarin klanten steeds kritischer worden? En hoe leer je het juiste gedrag of de juiste vaardigheden aan? Hoe zorg je ervoor dat jouw verkopers deze houding en vaardigheden blijven hebben, zodat het resultaat structureel hoger wordt?

Wij bieden specialistische coaching- en trainingstrajecten aan. Al onze trainingen, worden in overleg op maat gemaakt. Normaliter voor groepen van 10 tot 15 personen maar ook voor kleinere groepen of individuele coaching bieden wij effectieve trajecten. Naast onze trajecten voor het commerciële bedrijfsleven bieden wij ook trajecten aan die speciaal zijn toegespitst op de uitdagingen in het snel veranderende landschap van gemeenten en overheid.

Onze trainingen bestaan altijd uit: Analyse, Theorie en Praktijk. Dit betekent gedegen assessments, trainingen op ‘kennis & vaardigheden’ en daarna de focus op ‘houding & gedrag’.

Training overzicht

Wij verzorgen onder andere teamtrainingen, verkooptrainingen, management trainingen en communicatietrainingen. En zelfs de trainer kan worden getraind. Onderstaand een kort overzicht van trainingen die wij op maat kunnen aanbieden.

Communicatietraining
Geschikt voor het verbeteren van communicatieve skills. Het effect van verbaal en non-verbaal met elkaar communiceren. Wat is communicatie? En hoe zorg je ervoor dat de juiste boodschap over komt. Zowel bij externe als interne communicatie.

Acquisitietraining
Onze trainers kunnen niet alleen de theorie van goed klantcontact uitleggen, maar daarnaast kunnen zij na de training ook gewoon samen met jouw medewerkers lekker beginnen met telemarketing. Zowel koude acquisitie als bestaande klanten bellen om cross- en/of upsell te doen.

 Verkooptraining
‘Geef klanten niet wat ze vragen maar wat ze nodig hebben’, maar hoe pak je dit aan? Tijdens de training worden gesprekstechnieken zoals AIDA en LSD behandeld. We trainen wat je moet doen in de verschillende fases van sales.

Gesprekstechnieken
Welke technieken gebruik je tijdens een effectief sollicitatiegesprek? De kracht van goed luisteren & de angst voor de stilte.

Effectief leidinggeven
Wat is situationeel leidinggeven en wanneer pas je dit toe? Wat is effectief leiderschap? Ben je als manager een supermedewerker die alles (beter) moet kunnen? Deze training geeft rust en ruimte om bezig te zijn met motiveren in plaats van met aansturen.

Motiveren en inspireren
De letterlijke betekenis van motiveren is; “bemoedigen of energie geven aan… “  Doe wat ik zeg OF doe wat ik doe. Gemotiveerd zijn is geen competentie maar een ‘state of mind’! In deze training besteden we aandacht aan hoe jij als leidinggevende een inspirerend voorbeeld kunt zijn en welke tools je kunt inzetten om jouw medewerkers te motiveren.

Wil je meer weten over de inhoud van onze trainingen? Neem contact op!

“Geen standaard trainingen, maar eerst gezamenlijk bepalen wat jouw doelstellingen zijn. Wij trainen het bedrijfsleven, overheid en gemeenten. Nieuwsgierig? Ik heb honderden trainingen gegeven, in alle soorten en maten! Stuur mij een bericht of bel direct.”

020-7165896 

Serge Maesen – Sales Trainer

GEMEENTEN AAN DE SLAG

Op verzoek van de Gemeente Almere heeft New Sales Company begin 2016 een training ontwikkeld voor mensen in een uitkeringssituatie en een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Als rode draad van de training is de stelling: neem 1 risico per dag en doe 1 ding per dag waar je bang voor bent. ​Een training gericht op houding en gedrag: Almere aan de Slag! Omdat dit traject zo succesvol is gebleken hebben wij dit ook voor andere gemeenten in gang gezet!

Wat is ‘Gemeenten aan de slag’?
De training begint bij zelfreflectie. Waar ben je goed in? Waar ben je fantastisch in? Wat zijn jouw competenties en hoe zet je deze het beste in? Veel werkzoekenden blijven zoeken naar hun ‘oude baan’, terwijl de meeste werkzoekenden de zaken juist anders moeten gaan aanpakken. Wat ze tot nu toe gedaan hebben heeft namelijk niet het gewenste resultaat gehad. Dat betekent veranderen.

Waarom ‘Gemeenten aan de slag’?
Veel gemeenten voorzien in uitstekende cursussen om ervoor te zorgen dat dit allemaal prima op orde is, maar deze cursussen zijn allemaal gericht op 1 doel. Het sollicitatiegesprek. Maar dan?

Wat klanten over ons zeggen

  • “Na jaren van kansloze sollicitaties nu door wat training en actieve bemiddeling vanuit de Gemeente eindelijk aangenomen bij een groot bedrijf met visie en doorgroeimogelijkheden. Bedankt Serge Maesen en Sander Kraaij”

    Eén van onze deelnemers Training Gemeente Almere

Wat doen wij

Als full service marketing media bureau helpen wij je bij de ontwikkeling en uitvoer van een strategisch (online) mediaplan.

We doorlopen hiervoor de volgende stappen:

STAP 1: STRATEGIE

Voor het behalen van jouw doelstellingen bedenken we een strategie die past bij jouw merk en jouw doelgroep.

LEES MEER >

STAP 2: WAARDEVOLLE CONTENT

We produceren onderscheidende, (online) media-uitingen in de vorm van tekst, beeld en geluid

LEES MEER >

STAP 3: (ONLINE) MEDIA CAMPAGNES

We tuigen (online) mediacampagnes op en optimaliseren ze voor het beste resultaat (branding, traffic, conversie).

LEES MEER >

Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search