​Veelgestelde vragen over Prospectherkenning ​

Wat is Prospectherkenning?
Prospectherkenning is een softwareproduct dat is gespecialiseerd in het herkennen van zakelijke websitebezoekers. Met als doel, het opvolgen van de bedrijven die voor u interessant zijn op basis van hun gedrag op de website.

Waarin onderscheidt Prospectherkenning zich van Google Analytics?
Google Analytics is per definitie een statistiekenprogramma dat informatie toont die kan worden gebruikt om uw website te optimaliseren. Prospectherkenning daarentegen is een marketing & sales tool die zich richt op het herkennen van bedrijven en daarmee het genereren van leads voor uw sales afdeling.

Waarom zou ik Prospectherkenning gebruiken?
Door gebruik te maken van Prospectherkenning wordt u in staat gesteld om bij te houden naar welke producten of diensten uw zakelijke websitebezoekers op zoek zijn. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om oriënterend of zelfs aankoopgedrag in een vroegtijdig stadium te ontdekken.

Is het gebruik van Prospectherkenning legaal met oog op de Wet bescherming persoonsgegevens en cookiewetgeving?
Wanneer u gegevens van uw websitebezoekers verzamelt, dient u de bezoeker hierover te informeren. Wij raden u daarom aan om de regelgeving hieromtrent te bestuderen.

Worden mijn websitegegevens verstrekt aan derden?
Nee, de op uw website verzamelde gegevens zijn uitsluitend bedoeld om uw medewerkers meer inzicht te geven in wat er op uw website gebeurt.

Hoeveel leads kan ik verwachten?
Het aantal bedrijven dat wordt herkend is afhankelijk van de doelgroep van uw website. Het percentage ligt doorgaans tussen de 10% en 30% van het aantal bezoekers.

Wordt mijn website langzamer wanneer ik Prospectherkenning gebruik?
Nee, voor websitebezoeker wordt de website niet langzamer in gebruik.

Merken mijn websitebezoekers iets van Prospectherkenning?
Nee, de bezoeker merkt hier niets van.

Herkent Prospectherkenning ook particuliere bezoekers?
Nee, Proscpectherkenning richt zich niet op individuele personen.

Wat kost Prospectherkenning?
De prijs voor het gebruik van Prospectherkenning is afhankelijk van het aantal bezoekers dat uw website heeft. Aan de hand van de gratis proefperiode bepalen wij de hoeveelheid verkeer op de website, waarna er een vast bedrag per maand wordt vastgesteld. Prospectherkenning begint vanaf EUR 75,- per maand.

Is Prospectherkenning real-time?
Ja, er zit geen vertraging in het systeem, waardoor u altijd over real-time data beschikt door simpelweg in te loggen op login.prospectherkenning.com.

Hoe gaat de installatie in zijn werk?
De installatie is heel eenvoudig. U dient uw webbouwer een code te laten plaatsen in de website. Zodra de code is geplaatst ontvangt u de inloggegevens en kunt u direct beginnen met het herkennen van bedrijven.

Wat kan ik zien met Prospectherkenning?
U kunt onder andere de volgende bedrijfsgegevens verwachten: *Bedrijfsnaam *Adres *Telefoonnummer *Emailadres (indien publiek) *Kamer van Koophandel *Aantal bezoeken

Kan ik mijn CRM pakket koppelen aan Prospectherkenning?
​Ja, Wanneer uw CRM pakket het toelaat, zijn er verschillende mogelijkheden, waarmee u de door Prospectherkenning gegenereerde leads (automatisch) in uw CRM pakket kunt laten plaatsen.