Sales Outsourcing

SALES OUTSOURCING: SALES IS EEN VAK APART!

Er kunnen verschillende redenen zijn voor het (tijdelijk) aantrekken van ervaren sales professionals. Het resultaat dient echter altijd hetzelfde te zijn; toegevoegde commerciële waarde voor uw organisatie. Onze professionals zijn in staat uw positionering verder uit te werken en commerciële successen te boeken.

Bij New Sales Company werken professionals die uw acquisitie- en salesactiviteiten een positieve impuls kunnen geven. Professionals die met hun aanpak zowel direct resultaat als concrete handvatten voor uw medewerkers bieden. Wij leveren hoog opgeleide professionals op junior, medior en senior niveau.

ACQUISITEUR

Onze acquisiteurs zijn gedreven sales professionals en van grote toegevoegde waarde voor uw salesteam. Naast ervaring haalt u met onze professionals ook de energie in huis die nodig is voor optimaal sales resultaat.

SALESMANAGER

Om uw salesresultaat extra kracht bij te zetten kunt u gebruik maken van een van onze salesmanagers. Wij zien onze salesmanagers als de motor van uw succes. Coaching op houding & gedrag en belbegeleiding vormen een vast onderdeel van hun aanpak.

PROJECT MANAGER

Structuur en resultaat zijn te allen tijden de focus van onze projectmanagers. Zij kunnen met hun onafhankelijkheid en frisse blik uw sales en verandertrajecten ondersteunen.

CASES