Buro Beerbaum

Buro Beerbaum is de specialist in retail services en visual merchandising en wil in contact komen met de budgethouders van bedrijven met meer dan 10 Retail winkels, onder andere in de automotive; fashion; elektronica; banken; reisbureaus

Deloitte

De samenwerking bestaat uit het realiseren van afspraken middels telemarketing, aangevuld met een workshop & coaching van het commerciële team van de A+B praktijk van Deloitte. We richten we ons op het gebied boven het Noordzee kanaal.

Dutchlease

De nieuwe radiocampagne over Full Operational lease moest aansluiten bij de kernwaarden snel, persoonlijk en nuchter. Tijdens de campagneperiode was er een toename in direct zoekverkeer resulteerde de campagne ca. 130 conversies per maand.

Zalsman

De vraag van Zalsman B.V. betrof een brede sales- en marketing ondersteuning. Doel; het neerzetten van een duidelijke propositie en deze vertalen richting de klant; merkwaarden, verbeteren, traffic naar de website, conversies en fysieke afspraken.

Ambassador Vermogensbeheer

Het doel van de samenwerking is het creëren van ‘brand ambassadors’. Door het versterken van de merkwaarden, imago en naamsbekendheid zorgen we dat de ‘buyer Journey’ meer aansluit op de doelgroepen, wat resulteert in conversies.

Onderwijsgroep Noord West Holland

Ondersteuning bij het vermarkten van de bedrijfsopleidingen. Hiervoor maken we een analyse van de markt, bedenken en voeren we gerichte mediacampagnes uit met landingspagina's, inrichten van Google, bannering en social media.

Muiderslot

Het Muiderslot wenst haar unieke positie -en propositie verder uit te bouwen. Dit hebben we gerealiseerd middels een uitgebreid onderzoek naar de huidige positionering en het ontwikkelen van een nieuwe brand mission.

Flevonice

New Sales Company acquireert bedrijven in een straal van 90 km om Biddinhuizen voor het organiseren van een bedrijfsevent bij Flevonice. De uniekheid van de propositie zit o.a. in de 3 km lange schaatsbaan en de Obstacle Course.

Company Info

New Sales Company ondersteunt de salesafdeling van Company.info bij het doen van koude acquisitie. De new business afspraken worden gepland in de agenda's van diverse (regio)accountmanagers

Vitesse

De ondersteuning heeft als doel om nieuw partners/sponsors te realiseren voor Vitesse. Door de integratie van online media, zoals LinkedIn en Prospectherkenning met het afsprakencentrum kwamen we tot kwalitatieve leads

Rituals

New Sales Company ondersteunt verschillende Rituals vestigingen bij het doen van telemarketingactiviteiten richting bedrijven in de regio. De propositie van Rituals is het aanbieden van kerst-,relatie- en personeelgeschenken

Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search