Onze Diensten

New Sales Company is een strategisch partner en gaat naast u staan om te identificeren wie de ideale klant is, waar deze te vinden is en hoe deze van prospect naar klant geconverteerd kan worden. Hierbij hebben wij de overtuiging dat door het creëren van contactmomenten via verschillende kanalen het resultaat optimaal is.

Sales & Acquisitie

Sales en acquisitie worden in de praktijk als moeilijk ervaren. Terwijl het naar ons idee eenvoudig is. Het gaat om de juiste strategie. Het doen van acquisitie is vaak de eerste indruk met uw aanstaande klant en daarmee bepalend voor het verkoopproces en het begin van een langere relatie met uw klant.

meer over sales & acquisitie

Coaching & Training

Sales is een vak apart, het is ons vak! En kennis moet je delen vinden wij…
​Wij bieden specialistische coachings- en trainingstrajecten die erop gericht zijn uw omzet te doen groeien!

meer over coaching & training

Online Sales- & Marketing Tools

Het doen van de juiste marketingactiviteiten zorgt ervoor dat het verkopen makkelijker wordt. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe richt je nu eigenlijk een salesfunnel optimaal in? Naast het doen van telefonische acquisitie zet New Sales Company een groot aantal andere sales- en marketingkanalen in.

meer over online sales- & marketingtools

New Sales Boost

Sales is méér dan alleen het doen van acquisitie en het voeren van salesgesprekken. New Sales Company helpt u daarom met uw gehele salesstrategie en integreert sales & marketing in één product, de New Sales Boost. De omzet hieruit komt voort uit de synergie van de verschillende tools die wij inzetten.

meer over New Sales Boost