New Sales Boost:
marketing & sales in één product

Als full service marketing mediabureau helpen wij je bij de ontwikkeling en uitvoer van een strategisch (online) mediaplan. Wij doen dit met een methodiek die we zelf ontwikkeld hebben, de New Sales Boost! Deze is gevormd door jarenlange ervaring met het helpen van bedrijven en organisaties om hun doelen te behalen.

New Sales Company Thomas en Jacob

Wat wij doen

Het medialandschap is de afgelopen jaren enorm versplinterd, uiterst competitief en voortdurend in beweging. Om als merk of organisatie goed zichtbaar, onderscheidend én succesvol te zijn heb je een mediastrategie nodig met één overheersend doel waarin zowel marketingdoelstellingen als verkoopdoelstellingen zijn verenigd.

New Sales Company helpt met het inrichten en beheren van de gehele strategie en integreert marketing- en salesdoelstellingen in één product, de New Sales Boost. In de New Sales Boost streven we naar het synergetisch effect waar Inhoud (Wat willen we vertellen?), Vorm (Hoe willen we het verhaal vertellen?) en Context (Waar laten we de boodschap zien?) elkaar overlappen.

01 Strategie
Het ontwikkelen van een strategie die zorgt dat je doelstellingen vertaald worden naar onderscheidende contactmomenten met je doelgroep.

02 Campagne
Het ontwikkelen van resultaatgerichte on- en offline mediacampagnes. Alles op basis van data.

03 Content
Creëren van conversiegerichte en creatieve content die de merkbeleving verhoogt.

DE NEW SALES BOOST BESTAAT UIT DE VOLGENDE STAPPEN

STAP 1. We toetsen je huidige positionering en propositie;
STAP 2. We checken of de basis op orde is (Google, website & social media);
STAP 3. We adviseren over de inzet van de juiste mediastrategie;
STAP 4. We produceren en redigeren content;
STAP 5. We verzorgen de media-inkoop
STAP 6. We analyseren en optimaliseren de campagnes

New Sales Company - Jacob Poortinga

Meer weten?

Jacob Poortinga - Managing Partner

“Wat wil jij als merk of organisatie uitstralen, welke voordelen wil je bieden en wie wil je gelukkig maken?” Meer weten? Stuur mij een bericht of bel direct”