Media-inkoop

Foto: EagleNobleFoto

Media-inkoop is een cruciale stap in het proces naar meetbaar marketing succes. Bij media-inkoop gaat het er immers om dat je een zo groot mogelijk deel van de gewenste doelgroep effectief en efficiënt bereikt. New Sales Company verzorgt de inkoop van alle soorten media. Zowel online als offline. 

Onze Aanpak

Als adverteerder sta je voor een lastige keuze. Welke mediakanalen leveren het beste resultaat op? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij daar goed in adviseren. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op mediagebied. Welke media we inkopen hangt af van wie je wil bereiken (doelgroep) en wat je doelstellingen zijn (bijvoorbeeld branding, traffic of conversie).

Online media-inkoop (Programmatic)

Plaats, tijd en context van het adverteren is belangrijker dan ooit. Met programmatic media buying zorgen wij ervoor dat jouw digitale advertenties op vooraf ingestelde voorwaarden worden vertoond aan de doelgroep. Op het juiste moment, op de juiste plaats en aan de juiste persoon.

De beste deal, voor jou!

Door onze contacten met verschillende publishers, zorgen wij voor de beste deal. Zo bespaar jij tijd en weet je zeker dat je goed zit!
Op deze pagina vind je een overzicht van verschillende media die wij voor je in kunnen kopen.

 

 

New Sales Company - Jacob Poortinga

Meer weten?

Jacob - Managing Partner

“Jouw doelstellingen behalen, daar doen wij het voor. Om dit te bereiken is het key je merk- en verkoopdoelstellingen op elkaar aan te laten sluiten. En laat dit nou net onze specialiteit zijn. Meer weten? Bel of mail mij gerust!”

FAVORITE CHOCOLATE
Cookie dough & crispy cookie (ontdek het verhaal)