Wat is dat toch met die chocola?

New Sales Company team chocola grijs

Schrik niet, je bent nog steeds op de website van New Sales Company. Een aantal jaren geleden kwamen wij in contact met Hands-off. Een leuke inspirerende start-up gericht op het sterker maken van lokale cacao boeren in West-Afrika. En, niet onbelangrijk,…ze maken (h)eerlijke chocolade!

Het concept: Hands Off!

Uit onderzoek bleek dat veel mensen chocola (zoet) in hun huis verstoppen om ervoor te zorgen dat de partner en kinderen dit niet opeten. Daar heeft Hands off ‘My Chocolate’ een merk omheen gebouwd. Een momentje voor jezelf!

Koffie? Met chocola!

Het bleek een ‘match made in heaven’. Inmiddels hebben al onze klanten en relaties al kennis gemaakt met de verschillende smaken chocola en zoals je overal op de website kunt zien, hebben ook onze medewerkers zo hun eigen voorkeur. En weet je wat nou zo leuk is? (koffie)Afspraken worden zoveel smakelijker met chocola!!

Daag ons uit om te sparren over een (online)marketingvraagstuk! Dan nemen wij wat lekkers mee. En jij mag kiezen (klik hier)!

 

New Sales Company - Jacob Poortinga

Meer weten?

Jacob - Managing Partner

“Jouw doelstellingen behalen, daar doen wij het voor. Om dit te bereiken is het key je merk- en verkoopdoelstellingen op elkaar aan te laten sluiten. En laat dit nou net onze specialiteit zijn. Meer weten? Bel of mail mij gerust!”

FAVORITE CHOCOLATE
Cookie dough & crispy cookie (ontdek het verhaal)