Overzicht Klant in de spotlight

Regelmatig trekt onze Sales & Marketing Manager Nathalie Hagenstein het veld in om een klant in de spotlight te zetten. We vragen de klant naar het verhaal achter de online marketingcampagnes die ze samen met ons optuigen.

Welke uitdagingen heeft de klant? Wat zijn de doelstellingen en wie is de doelgroep? En niet onbelangrijk: hoe bereik je deze (online)? Met de rubriek ‘klant in de spotlight’ geven we je een kijkje achter de schermen van onze klanten.

nathalie-hagenstein-ank-dekker

Datum: 31 oktober 2019

We strijken neer bij Grand café Novels, midden in het centrum van Zaandam. Buiten lijkt, qua temperatuur, de winter al begonnen, maar het is vandaag wederom een prachtige, zonovergoten dag. Tijd om weer een nieuwe klant in het zonnetje te zetten: Dekkerautogroep!

nathalie-hagenstein-nathalie-van-hofwegen

Datum: 22 augustus 2019

Vandaag interviewen we Nathalie van Hofwegen, zelfstandig ondernemer in office- & marketingsupport. Voor de promotie van de nieuwbouwwijken ‘De Blaricummermeent’ en ‘Nieuwbouwkompas Soesterberg’ tuigde ze samen met New Sales Company diverse online campagnes op.

nathalie-hagenstein-vera-bartels

Datum: 6 juni 2019

De zon schijnt, tegen alle weersverwachtingen in, net zo uitbundig als de klokken van de karakteristieke De Grote of St.-Bavokerk luiden. Vlak ernaast, en op een steenworp van Teylers Museum, nemen we plaats op het terras. Tijd voor een gesprek met Vera Bartels, sinds twee jaar Online marketing- en communicatiemedewerker van Teylers Museum.

Meer weten?

“Wil je meer weten over deze case en hoe wij jou kunnen helpen met strategie, vindbaarheid en conversie?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via dit formulier.

Vanessa Eweg – Accountmanager

020-7165896 

Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search