Hoogwaardig Afsprakencentrum

Acquisitie is een vak apart en wij zijn experts! Wij zijn uw partner in sales en ondersteunen uw organisatie zowel op operationeel als strategisch niveau. We bellen niet alleen uit uw naam, we zien onszelf ook als verlengstuk van uw sales- en marketingstrategie.

 

New Sales Company is een strategisch partner en gaat samen met u de ideale klant identificeren, kijkt waar deze te vinden is en hoe deze van prospect naar klant geconverteerd kan worden.
Hierbij hebben wij de overtuiging dat door het creëren van contactmomenten via verschillende kanalen het resultaat optimaal en onderscheidend is.

INTEGRALE AANPAK

Wij zijn in staat uw investering te laten renderen, want door onze integrale marketing- en salesaanpak komt u sneller tot het gewenste resultaat. ​Onze kijk op sales is helder: we creëren contactmomenten. Voor het halen van het optimale resultaat wordt het afsprakencentrum ondersteund met verschillende sales- en marketingkanalen. We weven een web rondom uw prospect om tot een conversie te komen; New Sales Boost

AFSPRAKENCENTRUM

Het afsprakencentrum vormt de kern van de New Sales Boost. Onze samenwerking start altijd met workshop (kick-off), want een goede voorbereiding is essentieel. Tijdens de workshop maakt u kennis met de New Business Specialist(en) en krijgen wij een briefing over uw propositie en de doelstelling(en) van de campagne. Ook schuift de projectmanager aan.

Ons ervaren acquisitieteam ondersteunt uw salesafdeling vervolgens door kwalitatieve afspraken in te plannen met prospects en potentiële klanten. Deze afspraken voldoen aan minimaal drie kwaliteitseisen:

  • Beslisser
  • Behoefte
  • Budget

Door het hanteren van deze kwaliteitseisen leggen we een goede basis voor een constructief gesprek met uw potentiële klant.

To succeed in sales, simply talk to lots of people every day. And here’s what exciting – there are lots of people! – Jim Rohn

WAARDEVOLLE INFORMATIE & MARKTONDERZOEK

Onze acquisiteurs hebben een duidelijke taak: contactmomenten maken én leads converteren naar afspraken! De kracht van deze focus is terug te zien in onze effectiviteit en efficiëntie. Wij zijn in staat in relatief korte tijd uw leads te verrijken en deze uiteindelijk te converteren naar een afspraak.

De verrijking van leads is een belangrijk en waardevol onderdeel binnen onze integrale marketing & sales aanpak. Alle informatie die wordt uitgewisseld met leads wordt nauwkeurig vastgelegd door de acquisiteurs. ​De verrijkte leads worden maandelijks teruggekoppeld aan u, zodat deze direct waarde voor uw marketing activiteiten hebben.

Belangrijk informatie die wij voor u toevoegen:

  • Wie is de beslisser?
  • Zijn contactpersonen nog up-to-date?
  • ​Welke ontwikkelingen zijn er gaande binnen de branche?
  • Waar is vraag naar binnen de markt?
  • Wat speelt er bij de potentiele klant?
  • Wat is uw naamsbekendheid en imago?
  • Welke concurrenten zitten er aan tafel?

Interesse? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!