HOE ZICHTBAAR IS JOUW BEDRIJF ONLINE?
EEN SPRONG IN HET DIEPE IS GOED ALS JE EEN PLAN HEBT
OP WELKE MANIER VERTEL JIJ JOUW BOODSCHAP?

Wij helpen jou graag met

de juiste strategie, content, online media campagnes, sales en leadopvolging.

STRATEGIE
WIE WIL JE ZIJN EN VOOR WIE?
Wij ontwikkelen samen een sterke marketingstrategie, die bestaat uit een propositie en een sterke brand mission om je online marketing en sales succesvol te maken.
CONTENT
RELEVANTE EN WAARDEVOLLE CONTENT
In het team van New Sales Company zitten copywriters en beeldenmakers die relevante en waardevolle online content produceren.
ONLINE MEDIA
EFFECTIEVE CAMPAGNES
Met relevante advertenties op LinkedIn, Facebook, Instagram of Google gaan wij ervoor zorgen dat prospects je bedrijf vinden.
TELEMARKETING
WAARDEVOLLE AFSPRAKEN
Onze New Business Specialisten zijn toppers in telefonische acquisitie en leadopvolging. Zo krijg je waardevolle afspraken.
MARKETING AUTOMATION
MARKETING AUTOMATION
Help prospects met hun oriëntatie- of aankoopproces en laat de marketing- en salesafdeling slimmer samenwerken.
SALES TRAINING
COACHING- EN TRAININGSTRAJECTEN
Sales verandert en aansluiten bij online campagnes en marketing, dat vraagt nieuwe skills. Onze trainingen zijn altijd op maat!

Hoe wij jou kunnen helpen

Bij alles wat wij doen gaat het om toevoegen van waarde en het behalen van succes voor jouw bedrijf. Onze strategische aanpak en uitvoering op tactisch niveau brengt jouw organisatie verder. Wij doen dit met een methodiek die we zelf ontwikkeld hebben en die gevormd is door jaren ervaring met het helpen van bedrijven en organisaties om hun doelen te behalen: de New Sales Boost!

0
JOBS DONE
0
RESULTS
0
HAPPY CUSTOMERS
0
CUPS OF COFFEE

Wat klanten over ons zeggen

 • In 2017 startten wij de samenwerking met New Sales Company en hebben net het contract verlengd! Top club welke doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Ze gaan volledig op in je bedrijf waardoor een potentiële klant niet het gevoel krijgt een telemarketeer aan de lijn te hebben maar een professional die weet waar hij het over heeft. Aanrader!

  Emile de Vries Salesmanager - De Meerpaal
 • We hebben 6 bedrijven benaderd en alleen New Sales Company had gekwalificeerde mensen in dienst om in Europa op kwalitatief niveau onze sales te kunnen ondersteunen. New Sales Company heeft een unieke conversie gerealiseerd door bij meer dan 50% van de benaderde bedrijven resultaat te boeken. Met name het directe contact met alle medewerkers in de organisaties en de korte lijnen hebben wij als zeer positief ervaren.

  Frank Prins Co-owner - Omnidots
 • Wij werken sinds 2015 samen met New Sales Company en iedere maand krijgen wij mooie leads aangereikt. De samenwerking met New Sales Company ervaren wij als zeer prettig, flexibel, meedenkend en professioneel.

  Rick van Echtelt CEO and Founder - AG5
 • Dit is één van de weinige buro’s die niet op basis van aantallen records maar ook op basis van kwaliteit en in een niche kan werken. Onze doelstellingen zijn behaald. Het is een prettige, open en resultaatgerichte samenwerking geweest die wij bij een volgende stap zeker weer aangaan!

  Frank van Montfoort Manager Sales - Mobility Media

Even brainstormen? Neem contact met ons op!

Wij willen graag een ideale strategie ontwikkelen die bestaat uit een propositie en een sterke brand mission. Dit leidt tot scherpe keuzes. En die keuzes zijn nodig om je online marketing en sales succesvol te maken.

Interesse? Er staat bij New Sales Company altijd een Marketing- of Salesspecialist tot je beschikking om je gedachten mee te wisselen.

Lees hier onze laatste blogs

Blijf je ontwikkelen op sales- en marketinggebied!

Please add MailChimp API Key in Theme Options > General Settings > API Integrations
Even brainstromen?

Laat je gegevens hieronder achter. Wij zorgen voor een Marketing- of Salesspecialist om je gedachten mee te wisselen.

Start typing and press Enter to search