Google Adwords (SEA) en Analytics

Search Engine Advertising (SEA) via Google Adwords

Elk bedrijf dat online gevonden wil worden kan niet zonder goed ingericht Google account! Google Adwords, My Business, Webmaster Tools gekoppeld aan Analytics en Tag Manager is eigenlijk een vereiste om online succesvol te kunnen zijn. New Sales Company heeft alle kennis en expertise in huis om hiervoor te zorgen.

Waar SEO (Search Engine Optimization) de basis is voor je organische vindbaarheid is SEA (Search Engine Advertising) dé manier om met tekst advertenties, display advertenties (banners) en video advertenties jouw doelgroep online te bereiken.

SEO zorgt dus voor de (gratis) organische zoekresultaten maar vergt veel werk en heeft pas echt effect op de lange termijn. Er zijn ca. 150 punten waarop een website of pagina kan worden geïndexeerd om die felbegeerde plek te bemachtigen bovenaan de zoekresultaten. En heb je je SEO nog zo goed op orde, de eerste 4 zoekresultaten bovenaan iedere pagina zijn betaalde Adwords advertenties!

Door te adverteren via Adwords ben je direct vindbaar en is daarom naast het doorlopend adverteren van producten of diensten ook zeer geschikt om in te zetten voor adhoc of tijdelijke campagnes.

  • Bepaal zelf je budget en zie direct wat het oplevert (ROI – Return On Investment)
  • Direct vindbaar via Google, daardoor genereer je op een snelle manier extra verkoop of traffic
  • Maak slim gebruik van targeting van bezoekers die eerder jouw website hebben bezocht (retargeting)
  • Bereik potentiële klanten op loopafstand van je bedrijf (regionaal) of kies landelijk óf targetlocaties over de grens
  • Je kunt op een simpele manier je conversies bijhouden en hebt toegang tot inzichtelijke prestatierapporten

Google Analytics

Met Google Analytics heb je inzage in het verkeer op je website en is daarom onmisbaar. In Analytics stel je ook (conversie) doelen in, kun je de gegevens bijhouden wat klanten afrekenen in de checkout en kun je klantbestanden aanmaken die je gaat retargeten. Zo heb je een duidelijk inzicht:

  • Waar je klanten vandaan komen.
  • Hoeveel (unieke) bezoekers per dag de website bezoeken
  • Welk kanaal de meeste conversies oplevert
  • Hoe lang bezoekers op de website blijven
  • Welke pagina’s het meest bezocht worden en welke juist helemaal niet

Het levert dus een schat aan waardevolle informatie op om online nóg succesvoller te kunnen zijn. Laat New Sales Company jou hiermee helpen!

Voor direct online resultaat zijn wij bereikbaar via mail: info@newsalescompany.nl en telefoon: 020-7165896​