Rondetafelgesprek Influencer marketing

Helaas… Dit rondetafelgesprek is al geweest.
Bekijk hier de actuele agenda!

Datum: 19/09/2019

Het rondetafelgesprek op donderdag 19 september aanstaande is een ideale mogelijkheid om na je vakantie weer back-to-business te komen! Het gesprek gaat namelijk over Influencer Marketing en vindt plaats bij ons op kantoor, in het In The Mood gebouw in Naarden.

Om je ‘in the mood’ te krijgen, houden we de sessie in onze ‘Whiteroom’. Een bijzondere kamer waar wij normaal gesproken relaxen, inspiratie opdoen en klantsessies houden. Het dak van deze kamer kan volledig worden geopend, dus wie weet op een nazomerse dag… 😉 Wij zorgen in ieder geval dat je kunt genieten van een lekkere lunch!

De Influencer workshop wordt verzorgd door Marion en Madieke. Marion is verantwoordelijk voor de Influencer Marketingcampagnes van prettysocial media en heeft ruim 150.000 volgers (!) op haar eigen Instagram. Marion deed onder andere campagnes voor Jaguar/Land Rover en Scotch & Soda en uitgenodigd voor een Emptymeet bij het Rijksmuseum. Madieke, onze accountmanager, heeft veel ervaring met Influencer Marketingcampagnes en het organiseren van Instameets voor verschillende musea en gemeenten.

Wil je alles weten over Influencer Marketing? Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus pak dan nu je kans en schrijf je snel in!

MAAK KENNIS MET DE SPREKERS!

Marion aan ’t Goor & Madieke Buijtenweg

Marion is verantwoordelijk voor de Influencer Marketingcampagnes van prettysocial media. Dit is een vorm van influencer marketing waarbij niet bloggers & vloggers jouw boodschap dragen, maar publishers op Facebook. Marion heeft ruim 150.000 volgers (!) op haar eigen Instagram en deed onder andere campagnes voor Jaguar/Land Rover en Scotch & Soda en uitgenodigd voor een Emptymeet bij het Rijksmuseum.

Lees hier haar laatste column over Influencer Marketing!

Madieke heeft als accountmanager heel veel ervaring in het organiseren van Instameets bij klanten uit verschillende branches. Vooral bij gemeenten en musea doet zij dit vaak en altijd met plezier. Daarnaast bespreekt zij met tientallen klanten prettysocial media campagnes, die Marion daarna weer optuigt. Teamwork makes the dream work.

Rondetafelgesprek Influencer marketing