High Tea: museum marketing 2021

Helaas kan de high tea van 4 februari 2021 niet doorgaan vanwege de COVID maatregelen van 14 december 2020. Maar van uitstel komt GEEN afstel. Wij willen jullie in 2021 absoluut verwennen met een high tea, wanneer dit weer veilig en gezond mogelijk is. Stay tuned. Meld je hieronder alvast aan voor de updates over deze high tea!

Datum: 04/02/2021

Het programma is nog in ontwikkeling en wordt binnenkort bekend gemaakt….

Terugblik high tea 2019

“Een high tea organiseren voor marketeers in de museumbranche, dat wil ik doen!” riep onze Sales Manager Nathalie Hagenstein vorig jaar.

Op 7 november 2019 vond onze eerste editie ‘High Tea voor musea’ plaats, waarvoor onze museumklanten en -contacten zich konden inschrijven. En dat deden zij! Met ruim 30 personen (toen mocht dat nog allemaal 😉) vulden wij een mooie zaal in (dit keer) Rijksmuseum Boerhaave. Thee werd op tafel gezet en lekkernij was er in overvloed.

Onder het genot van hapjes & thee ontstonden er gezonde discussies over (online) marketing en museumdoelgroepen (jong vs ouder). Hierop aansluitend gaven wij een workshop over ‘influencer marketing’ en het inzetten van influencers. Onze strateeg sprak over positionering/strategie voor musea. Heen- en weer waren er vragen en antwoorden. Een heel interessante dag, met veel plezier, netwerken en deling van kennis en expertise. Exact zoals wij in gedachten hadden. Iedereen was het ermee eens: dit is niet de laatste keer.

High Tea: museum marketing