High Tea: museum marketing 2021

Op donderdag 4 februari 2021 organiseert New Sales Company een high tea voor alle brandmanagers/marketeers in de museumbranche.
Het doel van de high tea is het delen en verspreiden van kennis in de branche.

Datum: 04/02/2021

Het programma is nog in ontwikkeling en wordt binnenkort bekend gemaakt….

Terugblik high tea 2019

“Een high tea organiseren voor marketeers in de museumbranche, dat wil ik doen!” riep onze Sales Manager Nathalie Hagenstein vorig jaar.

Op 7 november 2019 vond onze eerste editie ‘High Tea voor musea’ plaats, waarvoor onze museumklanten en -contacten zich konden inschrijven. En dat deden zij! Met ruim 30 personen (toen mocht dat nog allemaal 😉) vulden wij een mooie zaal in (dit keer) Rijksmuseum Boerhaave. Thee werd op tafel gezet en lekkernij was er in overvloed.

Onder het genot van hapjes & thee ontstonden er gezonde discussies over (online) marketing en museumdoelgroepen (jong vs ouder). Hierop aansluitend gaven wij een workshop over ‘influencer marketing’ en het inzetten van influencers. Onze strateeg sprak over positionering/strategie voor musea. Heen- en weer waren er vragen en antwoorden. Een heel interessante dag, met veel plezier, netwerken en deling van kennis en expertise. Exact zoals wij in gedachten hadden. Iedereen was het ermee eens: dit is niet de laatste keer.

High tea 2021

Het jaar 2020 vliegt voorbij en door COVID-19 is het helaas niet mogelijk om dit jaar een high tea op poten te zetten en te plannen, maar niet getreurd: de high tea voor 2021 is gepland! Op 4 februari 2021 heten wij je van harte welkom. De locatie is nog niet bekend (mede vanwege COVID-19).

Early birds kunnen zich alvast aanmelden hieronder.

 

High Tea: museum marketing