Video advertising campagnes: ultieme storytelling

new sales company video advertising

Online video verleent zich uitermate goed voor storytelling, branding & awareness. Zoals men altijd zegt ‘Beeld zegt meer dan 1000 woorden’! Vertel jouw doelgroep een verhaal, neem ze mee in dit verhaal en zorg dat jij op deze manier onderscheidend bent bij jouw doelgroep. Neem mensen mee in de merkbeleving door hen een bedrijfs-, merk-, of productvideo te laten zien.

Wij maken niet alleen sterke video’s voor bedrijven, maar plaatsen deze ook op verschillende mediakanalen. Onder andere bij de STER, SBS, RTL etc. Het leuke aan deze online videocampagnes is dat alles goed meetbaar is. Plak er een mooie landingspagina aan vast en zorg voor traffic naar jouw website.

Voordelen via New Sales Company

✔ Onze videograaf is ‘Preferred supplier’ bij de STER!
✔ Instream: preroll, midroll, of postroll video advertising mogelijkheden
✔ Outstream: in-article/in-page video advertising mogelijkheden
✔ Dagelijkse optimalisatie & Wekelijkse transparante rapportages
✔ Promotievideo’s: kort en zeer krachtige trailers of teasers
✔ Bedrijfsvideo: neem mensen mee in een stuk bedrijfscultuur en sfeer
✔ Video opnamen met een drone! Onze videograaf is al eerder viral gegaan met Go-Pro. Ben jij de volgende?

Instream Video Advertising

Instream Video Advertising omvat video’s die afspelen in een andere video, zowel voorafgaand (preroll), middenin (midroll) en op het eind van een andere video (postroll). Het eerste waar je aan zal denken is Youtube. Wij kunnen ook adverteren op kwalitatieve netwerken die beter te segmenteren zijn en dus nog meer aansluiten op jouw doelgroep. Daarnaast kunnen we ook bepalen in welk geografisch gebied jouw video te zien is, om het extra relevant te maken voor lokale/regionale adverteerders.

Outstream Video Advertising

Outstream Video Advertising is een vorm van advertising waarbij op een website middenin een artikel een video wordt geplaatst, geheel in de stijl van de website en passend bij de content. Een websitebezoeker krijgt deze video alleen te zien als hij/zij het artikel leest waarin de video geplaatst is. Scrolt de bezoeker door en ziet hij/zij de video niet? Dan wordt dit ook niet meegerekend bij het uitkijkpercentage, dus alles is goed te meten. Ook deze vorm van adverteren is weer geografisch goed af te bakenen.

Bedrijfsvideo

Heb jij al een mooie, onderscheidende bedrijfsvideo? Bewegend beeld zegt meer dan 1000 woorden! Onze videograaf denkt van begin tot eind met je mee en denkt altijd ‘out of the box’. Wij gaan eerst met jou aan tafel om jouw ‘verhaal’ in kaart te brengen en denken vervolgens met je mee om dit verhaal in beeld tot uiting te brengen. Wanneer wij gezamenlijk het script hebben bedacht, gaan wij aan de slag met altijd de nieuwste camera’s en video technologieën.

New Sales Company - Jacob Poortinga

Meer weten?

Jacob - Managing Partner

“Jouw doelstellingen behalen, daar doen wij het voor. Om dit te bereiken is het key je merk- en verkoopdoelstellingen op elkaar aan te laten sluiten. En laat dit nou net onze specialiteit zijn. Meer weten? Bel of mail mij gerust!”

FAVORITE CHOCOLATE
Cookie dough & crispy cookie (ondek het verhaal)