Video advertising

Laat jouw doelgroep even stoppen met scrollen!

Foto: EagleNobleFoto

Video advertising - New Sales Company
new sales company video advertising

‘Beeld zegt meer dan 1000 woorden’!  Video advertising verleent zich uitermate goed voor storytelling, branding & awareness. Vertel jouw doelgroep een verhaal, neem ze mee in dit verhaal en zorg dat jij op deze manier onderscheidend bent bij jouw doelgroep.

Video inzetten tijdens je marketingcampagne

In een video kun je namelijk relatief veel informatie kwijt in een korte tijd. Zo kun je jouw doelgroep meer te vertellen over jouw dienst of product. Video is ideaal om in te zetten als je gaat adverteren. Men is gewend video’s te zien op social media en is dan ook geneigd om even te stoppen met scrollen om een video die de aandacht grijpt te bekijken.

Laat de video daarom zo ‘native’ mogelijk zijn, zodat deze past binnen de omgeving waar deze vertoond wordt en minder opvalt als advertentie. Kijkt iemand een video helemaal uit? Dan kun je aannemen dat deze persoon geïnteresseerd is in het onderwerp en dus jouw dienst of product.

Meer tips? Bekijk dan dit artikel!

Online video: instream of outstream

Video kun je natuurlijk via de traditionele kanalen verspreiden, zoals bij de STER, SBS of RTL, maar het leuke aan een online videocampagne is dat alles goed meetbaar is. Daarbij zijn de mogelijkheden enorm. Zo kun je een instream video plaatsen zoals voor (preroll), tijdens (midroll), of na (postroll) een video. Of je plaatst een outstream video, bijvoorbeeld een in-article/in-page video.

Alle voordelen op een rij

✔ Opvallend scherpe tarieven
✔ Ondersteuning vanaf de brainstorm tot en met de eindmontage
✔ Onderscheidende, snelle en professionele productie met een de laatste technieken
✔ Dagelijkse campagne-optimalisatie & wekelijkse, transparante rapportages
✔ ‘Preferred supplier’ bij de STER

Wonen in Nieuwkoop

Mythische Dieren (Afrika Museum)

Maarten Jeukens (Afrika museum)

New Sales Company - Jacob Poortinga

Meer weten?

Jacob - Managing Partner

“Jouw doelstellingen behalen, daar doen wij het voor. Om dit te bereiken is het key je merk- en verkoopdoelstellingen op elkaar aan te laten sluiten. En laat dit nou net onze specialiteit zijn. Meer weten? Bel of mail mij gerust!”

FAVORITE CHOCOLATE
Cookie dough & crispy cookie (ontdek het verhaal)