Telemarketing

Leadopvolging - New Sales Company - Telemarketing

Als Sales Manager ben je altijd op zoek naar manieren om je salesresultaten te verbeteren. Eén van de manieren om dit te doen is door het creëren van meer ‘new business’ afspraken middels telemarketing en telefonische aqcuisitie.

Het doen van telemarketing wordt in de praktijk vaak als moeilijk ervaren. Soms ontbreekt de tijd, of de vaardigheden missen. Hoe dan ook, telemarketing is niet iets wat je er ‘even’ bij doet. Je moet er de juiste focus en skills voor hebben. En niet onbelangrijk: doorzettingsvermogen!

Onze Aanpak

Ons ervaren telemarketingteam heeft een duidelijke taak: contactmomenten maken én leads converteren naar afspraken! Met geduld, kennis en de juiste toon zorgen onze opgeleide New Business Specialisten ervoor dat prospects op een prettige manier geïnteresseerd raken. Zo zorgen wij voor kwalitatief goede afspraken.

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij bellen uit jouw naam en zijn dus jouw visitekaartje. Daarom zorgen we altijd dat je precies weet op welke manier wij dat doen. We organiseren een uitgebreide ‘kick-off’ met jou en jouw dedicated telemarketingspecialist om de doelstellingen en jouw propositie door te nemen.

We prefereren kwaliteit boven kwantiteit. Jouw accountmanagers zijn gebaat bij kwalitatieve afspraken met potentiële klanten (prospects). De door ons gemaakte afspraken voldoen aan minimaal drie kwaliteitseisen.

  • Er zit een Beslisser aan tafel
  • Er is Behoefte
  • Er is Budget

Door het hanteren van deze kwaliteitseisen leggen we een goede basis voor een constructief gesprek met jouw potentiële klant. Nu is het aan jou (of jouw accountmanager) om de afspraak tot klant te converteren!

New Sales Company - Thomas Brouwers

Meer weten?

Thomas - Managing Partner

“Wij geloven niet in een traditionele klant- bureau relatie, maar in het zijn van een business partner. Het realiseren van doelstellingen en het gezamenlijk succesvol zijn staat centraal. Meer weten? Bel of mail mij gerust!”

FAVORITE CHOCOLATE
Milk Meets Dark & Red Velvet (ontdek het verhaal)