Social Media Campagnes - LinkedIn

new sales company social media campagnes

Effectief adverteren op LinkedIn voor bedrijven

Voor succesvolle social media management heb je veel tijd nodig die er vaak niet is. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij helpen jou graag om met onze expertise de juiste social media strategie te bepalen en uit te voeren. Je kunt een bericht promoten, maar daar komt meestal niet veel verkeer uit. Met een goede social media campagne is er veel meer mogelijk. Wij kijken naar jouw doelgroep, jouw boodschap, jouw doelstelling en beslissen gezamenlijk welke kanalen daarbij passen.

Onze Online Specialisten zijn gespecialiseerd in social media campagnes en zitten dagelijks aan de knoppen van Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest om jouw campagneresultaten te optimaliseren. Welke kanalen kun je het beste inzetten bij welke boodschap? Hoe moet social media gebruikt worden voor business doeleinden? Welke social uitingen kun je toepassen als het om conversie gaat? Wanneer en hoe vaak moet je posten? New Sales Company heeft niet alleen antwoord maar denkt verder om samen tot de beste campagneresultaten te komen.

Adverteren op LinkedIn:

LinkedIn is een ideaal platform om je zakelijke doelgroep op te benaderen. Je kunt segmenteren op basis van functietitel, grootte bedrijf, opleidings- en ervaringsniveau, regio etc. Voorafgaand aan een LinkedIn campagne zorgen we dat we de grootte van je doelgroep inzichtelijk hebben. Zo kunnen we bepalen of je doelgroep groot genoeg is of dat we juist nóg specifieker moeten targeten.

Onze Social Media Strategie:

✔ Het doel bepalen (branding, traffic, engagement, leads)
✔ De juiste doelgroep(en) kiezen
✔ De geschikte kanalen inzetten
✔ Content creatie (video, landingspagina, banners)
✔ Retargeting: bezoekers worden uitgenodigd terug te keren naar de website
✔ Wekelijkse optimalisatie en heldere rapportages!

New Sales Company - Niels Bodde

Meer weten?

Niels - Coördinator Online Specialisten