Social Media Campagnes
Facebook & Instagram

new sales company social media campagnes

Effectief adverteren op Facebook en Instagram voor bedrijven

Voor succesvolle social media management heb je veel tijd nodig die er vaak niet is. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij helpen jou graag om met onze expertise de juiste social media strategie te bepalen en uit te voeren. Je kunt een bericht promoten, maar daar komt meestal niet veel verkeer uit. Met een goede social media campagne is er veel meer mogelijk. Wij kijken naar jouw doelgroep, jouw boodschap, jouw doelstelling en beslissen gezamenlijk welke kanalen daarbij passen.

Onze online specialisten zijn gespecialiseerd in social media campagnes en zitten dagelijks aan de knoppen van Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest om jouw campagneresultaten te optimaliseren. Welke kanalen kun je het beste inzetten bij welke boodschap? Hoe moet social media gebruikt worden voor business doeleinden? Welke social uitingen kun je toepassen als het om conversie gaat? Wanneer en hoe vaak moet je posten? New Sales Company heeft niet alleen antwoord maar denkt verder om samen tot de beste campagneresultaten te komen.

Adverteren op Facebook:

Op Facebook kun je zeer specifieke targeting instellen waardoor je nog slimmer je doelgroep kunt bereiken. Voorafgaand aan een Facebook campagne bespreken wij jouw doelstellingen en doelgroep(en). Deze kunnen heel verschillend zijn; conversie, meer volgers, kliks of zichtbaarheid. Facebook Canvas, carrousel advertenties, Vertical Video. Wij weten welke uitingen bij jouw doel passen.

Adverteren op Instagram:

Bereik een jongere doelgroep met Instagram advertenties. Dit is perfect voor je branding. Wij kunnen jouw Instagram voor je beheren door content te maken, bijvoorbeeld voor je 24-uur stories en kunnen deze posts ook omzetten in advertenties. We creëren meer volgers door het gebruik van relevante hashtags.

Onze Social Media Strategie:

✔ Het doel bepalen (branding, traffic, engagement, leads)
✔ De juiste doelgroep(en) kiezen
✔ De geschikte kanalen inzetten
✔ Content creatie (video, landingspagina, banners)
✔ Retargeting: bezoekers worden uitgenodigd terug te keren naar de website
✔ Wekelijkse optimalisatie en heldere rapportages!

new sales company - Marion aan 't Goor

Meer weten?

Marion - Online Specialist