Effectief adverteren op
Facebook & Instagram

Instagram adverteren - new sales company
new sales company social media campagnes

Als je gaat adverteren op Facebook en Instagram kun je zeer specifiek jouw gewenste doelgroep selecteren. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar dat maakt het er niet gemakkelijker op. Voor een effectieve Facebook- of Instagramcampagne heb je ervaring en vaardigheden nodig. Ons social mediateam is gespecialiseerd in het inrichten van Facebook- en Instagramcampagnes. En dit doen we al jaren.

Onze Aanpak

Voorafgaand aan een Facebook- of Instagramcampagne bespreken wij jouw doelstellingen. Deze kunnen heel verschillend zijn (branding, traffic, conversie of meer volgers). Elke doelstelling vereist een andere aanpak. Je moet letten op de soort advertentie die je gebruikt (video, canvas, carrousel, single image ad), maar ook de manier van communiceren is belangrijk.

Adverteren op Facebook of Instagram?

Op Instagram bereik je een jongere doelgroep dan op Facebook. Veel mensen denken dat Instagram alleen interessant is als brandingkanaal, maar Instagram is ook zeer goed in te zetten als je traffic of conversie als doelstelling hebt. Eén ding is wel heel belangrijk: goed beeldmateriaal is bij Instagram nóg belangrijker voor het slagen van je campagne.

Wij weten welke strategie het best bij jouw doelstelling past. Meer weten?

new sales company - Marion aan 't Goor

Meer weten?

Marion - Online Specialist

Al meer dan 5 jaar Instagrammer met 150.000 volgers. Uitmuntend in Facebook campagnes & prettysocial media. Focus! Elke campagne optimaal en foutloos.

FAVORITE CHOCOLATE
Cookie Dough & Red Velvet (ontdek het verhaal)