Prospectherkenning

Herken bedrijven op jouw website!

New Sales Company - Thomas Jacob Myrthe - Prospectherkenning

Ben jij benieuwd welke bedrijven een bezoekje aan jouw website brengen? Dan is Prospectherkenning de juiste online tool voor jou! Ga nu aan de slag en probeer 2 weken gratis en geheel vrijblijvend.

Hoe het werkt

Het liefst wil je dat jouw websitebezoekers een contactformulier invullen op je website. Maar wat doe je als jouw website niet de juiste hoeveelheid conversies oplevert? Prospectherkenning herkent een groot gedeelte van jouw websitebezoekers, waardoor je toch inzicht krijgt welke bedrijven jouw website hebben bezocht.

Oké nu weet ik welk bedrijf er kijkt. En dan?

Wij zien een bezoek aan jouw website als een signaalfunctie. Het zegt ons dat er een behoefte is die verder ontwikkeld kan worden. Door het gedrag van de bezoeker te analysen op interesse en betrokkenheid kun je jouw zakelijke prospects nu gerichter gaan benaderen.

Maar weet ik dan welke persoon er heeft gekeken?

Nee. We kunnen geen personen achterhalen. Maar het maakt in feite niet uit of wie er gekeken heeft, want er is blijkbaar een vorm van behoefte binnen dat bedrijf. Nu moet je alleen de persoon aan de lijn krijgen die de beslissing neemt om jouw product of dienst aan te schaffen.

Welke waardevolle informatie levert Prospectherkenning mij nog meer op?

Ook de andere bezoekers dan prospects en leads geven een belangrijk inzicht, bijvoorbeeld een klant die naar producten/diensten kijkt die zij nog niet afnemen.

Gratis proberen?

Wil je weten of Prospectherkenning ook voor jouw bedrijf werkt? Je krijgt van ons een trackingcode toegestuurd die je eenvoudig op je website kunt plaatsen. Vanaf het moment van plaatsing kun je 2 weken lang gratis en vrijblijvend gebruik maken van het programma. Uiteraard begeleiden onze specialisten je van A tot Z.

Dus wacht niet en vul nu ons contactformulier in!

New Sales Company - Thomas Brouwers

Meer weten?

Thomas - Managing Partner

“Wij geloven niet in een traditionele klant- bureau relatie, maar in het zijn van een business partner. Het realiseren van doelstellingen en het gezamenlijk succesvol zijn staat centraal. Meer weten? Bel of mail mij gerust!”

FAVORITE CHOCOLATE
Milk Meets Dark & Red Velvet (ontdek het verhaal)