Een Podcast maken

Dé manier om tussen de oren van je doelgroep te komen.

Podcast studio - New Sales Company en QKLQ

Een podcast maken is dé manier om tussen de oren van je doelgroep te komen. Waar het lezen van een artikel enige inspanning en tijd vraagt, kan een podcast simpelweg beluisterd worden vanuit de luie stoel, tijdens het koken of zelfs tijdens het autorijden. Doordat mensen langer de tijd nemen voor het luisteren van een podcast kun je diep op de materie ingaan zonder dat mensen afhaken. 

Podcasts worden steeds populairder!

Podcasts zijn in korte tijd ontzettend populair geworden, zo blijkt uit onderzoek van markteffect. Inmiddels luistert bijna de helft van de Nederlanders (47%) wel eens naar dergelijke audiocontent. Met name mannen (45%), hoog opgeleiden (56%) en jongeren tot 34 jaar (71%) luisteren naar podcasts.

De belangrijkste redenen om naar een podcast te luisteren zijn vooral ontspanning (58%) en amusement (51%). Ook persoonlijke ontwikkeling (28%), het volgen van interessante personen (27%) en het op de hoogte blijven van het laatste nieuws (25%) scoren hoog.

Podcast laten maken?

Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van audioproducties, leggen wij niet alleen jouw podcast vast maar zijn wij ook in staat om jouw productie te laten klinken als een professionele radio-uitzending, inclusief jingle & voice over en presentatie. Wij zorgen voor de opnames, edit, lancering & distributie. Houd er wel rekening mee dat één podcast geen podcast is. Het grootste effect bereik je met een serie.

  • Podcast van A tot Z geregeld
  • Op een locatie naar wens
  • Opvallend scherpe tarieven
  • Verzorging van distributie naar jouw doelgroep
  • Productie met presentatie en jingles mogelijk

Meer informatie? Neem contact met ons op!

New Sales Company - Nathalie Hagenstein

Meer weten?

Nathalie - Sales Manager

“Jouw doelgroep bereiken, is wat wij doen. Vooral in de branches cultuur, zakelijke- en financiële dienstverlening en automotive hebben wij net dat beetje extra branchekennis die wij meenemen in een online campagne. Meer weten? Bel of mail mij gerust!”

FAVORITE CHOCOLATE
Milk Meets Dark & White Meets Milk (ontdek het verhaal)