Online marketing consultancy

Investeer in je eigen team!

New Sales Company - online marketing consultancy - Madieke Buijtenweg

Het is tegenwoordig bijna onmogelijk om op alle facetten van het marketingvak uit te blinken. Als marketeer weet je hier meestal heel goed mee om moet gaan, maar soms is er net even wat meer nodig. Externe ondersteuning of een frisse blik is noodzakelijk om jezelf (en het team) naar een hoger niveau te krijgen.

Om die reden hebben wij de ‘consultancy-strippenkaart’ in het leven geroepen. Een laagdrempelige manier om te sparren met een online marketingspecialist met ervaring in de branche die kijkt hoe je online kanalen zijn ingericht, quick wins signaleert en structurele verbeteringen toepast. Haal je wel het beste resultaat uit je social media of Google campagne? Is de klantreis wel optimaal? Heb je de juiste pixels staan? En meet je de resultaten op de juiste manier?

Wij zien dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van deze mogelijkheid tot ‘sparren’. En eigenlijk heeft het altijd direct resultaat (voor de klant) tot gevolg. De reacties zijn zeer positief!

We bieden online marketing consultancy op gebied van:

  • Google, of Bing
  • Social Media (Facebook, Instagram, LinkedIn)
  • Website, of landingspagina’s
  • Content creatie
  • Campagnestrategie
  • Merkpositionering

Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan!

New Sales Company - Madieke Buijtenweg

Meer weten?

Madieke - Account Executive

“Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen met positionering, strategie, branding en conversie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.”

FAVORITE CHOCOLATE
Birthday Cake & The Egg Bar (ontdek het verhaal)