Online marketing analyse

De “APK” voor jouw online kanalen

New Sales Company - online marketing consultancy

Voordat je gaat beginnen met een marketingcampagne moet in eerste instantie de basis op orde zijn.  Dat wil zeggen: de website, Google en de social mediakanalen moeten staan.

Met de online marketing analyse kijken we of jouw belangrijkste communicatiekanalen optimaal zijn ingericht. We kijken naar de propositie en het onderscheidende vermogen. We brengen de online klantreis in kaart en letten op herkenbaarheid van het merk. Onze specialisten kijken tijdens de online marketing analyse naar drie onderdelen:

  1. Website Analyse
  2. Google Analyse
  3. Social Analyse

Bij het maken en rapporteren van deze analyses wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de “Tone of voice”; hoe wordt de doelgroep aangesproken op de verschillende kanalen? En komt de klant hindernissen tegen? Zo ja, welke zijn dat? En hoe kunnen deze belemmeringen worden weggenomen?

 

New Sales Company - Jacob Poortinga

Meer weten?

Jacob - Managing Partner

“Jouw doelstellingen behalen, daar doen wij het voor. Om dit te bereiken is het key je merk- en verkoopdoelstellingen op elkaar aan te laten sluiten. En laat dit nou net onze specialiteit zijn. Meer weten? Bel of mail mij gerust!”

FAVORITE CHOCOLATE
Cookie dough & crispy cookie (ontdek het verhaal)