Leadopvolging

Leadopvolging - New Sales Company - Telemarketing
new sales company telemarketing leadopvolging

Heb je geïnvesteerd in een warme, concrete lead en wil je deze nu omzetten in een afspraak of een sale? Dan is het belangrijk om niet te lang te wachten met de opvolging. Een lead is namelijk zo afgekoeld!

Onze Aanpak

Leadopvolging is een belangrijk onderdeel binnen New Sales Company. Het moet op de juiste manier én op het juiste moment gebeuren. Dit vraagt focus, timing en skills. Want even tussendoor met een paar telefoontjes je leads opvolgen zorgt niet voor het juiste resultaat.

Wij bieden een dedicated telemarketingspecialist die jouw leads snel en professioneel opvolgt. Dit doen we met name voor klanten in de zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening, automotive en vastgoedfondsen.

Kwaliteit boven kwantiteit

We prefereren kwaliteit boven kwantiteit. Wij bellen uit jouw naam en zijn dus jouw visitekaartje. Daarom zorgen we altijd dat je precies weet op welke manier wij dat doen. We organiseren een uitgebreide ‘kick-off’ met jou en jouw dedicated telemarketingspecialist om de doelstellingen en jouw propositie door te nemen.

New Sales Company - Thomas Brouwers

Meer weten?

Thomas - Managing Partner

“Wij geloven niet in een traditionele klant- bureau relatie, maar in het zijn van een business partner. Het realiseren van doelstellingen en het gezamenlijk succesvol zijn staat centraal. Meer weten? Bel of mail mij gerust!”

FAVORITE CHOCOLATE
Milk Meets Dark & Red Velvet (ontdek het verhaal)