Professionele leadopvolging: van lead naar conversie

Leadopvolging - New Sales Company - Telemarketing
new sales company telemarketing leadopvolging

Heb je geïnvesteerd in leadgeneratie en wil je de verzamelde leads nu omzetten in een afspraak of een sale? Dan is het belangrijk om niet te lang te wachten met je leadopvolging. Een lead is namelijk zo afgekoeld!

Onze aanpak: kwalitatieve leadopvolging

Leadopvolging is een belangrijk onderdeel binnen New Sales Company. Even tussendoor met een paar telefoontjes je leads opvolgen zorgt niet voor het gewenste resultaat. Het moet op de juiste manier én op het juiste moment gebeuren. Dit vraagt focus, timing en skills.

Wij bieden een ervaren, dedicated specialist die jouw leads snel en professioneel opvolgt. Dit doen we met name voor klanten in de zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening, auto-industrie en fondsen.

Kwaliteit boven kwantiteit

Bij het opvolgen van jouw leads prefereren we kwaliteit boven kwantiteit. Wij bellen de leads uit jouw naam en zijn dus jouw visitekaartje. Daarom zorgen we altijd dat we samen afspreken op welke manier we dat gaan doen. Tussendoor geven we je voortdurend een update en kun je zelfs ‘live’ meekijken/-luisteren!

Wij zijn jouw visitekaartje!

Voor we starten met de leadopvolging organiseren we een uitgebreide ‘kick-off’. Tijdens deze sessie zullen we aan de hand van het door jou ingevulde briefingsformulier uitgebreid met elkaar kennis te maken. Zo worden de doelstellingen van de campagne, de propositie en de doelgroep uitgebreid doorgenomen.

New Sales Company - Thomas Brouwers

Meer weten?

Thomas - Managing Partner

“Wij geloven niet in een traditionele klant- bureau relatie, maar in het zijn van een business partner. Het realiseren van doelstellingen en het gezamenlijk succesvol zijn staat centraal. Meer weten? Bel of mail mij gerust!”

FAVORITE CHOCOLATE
Milk Meets Dark & Red Velvet (ontdek het verhaal)