Influencer marketing - Instameets

new sales company instameets

De ideale manier om als bedrijf ‘gepromoot’ te worden is middels influencer marketing. In plaats van dat je zelf vertelt hoe ‘goed’ je bent, laat je dat een ander doen! Een ander met veel volgers en een achterban die lijkt of hetzelfde is als jouw doelgroep. Betrouwbaarheid & vertrouwen is key. Wist je dat ruim 49% van de consumenten vertrouwt op aanbevelingen van influencers? Laat daarom een influencer iets over jou vertellen.

Influencer bloggers: schrijven (bijna) elke dag nieuwe informatie over een onderwerp. Als jouw doelgroep wordt bereikt via deze blogs en als de blogger een linkje plaatst naar jouw website kan het voor veel relevant verkeer zorgen.

Influencer vloggers: bereiken meestal een jonge doelgroep (18-34 jaar) en is succesvol in marketing omdat volgers vaak een gevoel hebben van vriendschap. Uiteraard is het hierbij van belang dat een vlogger dezelfde uitstraling heeft als jouw merk, omdat dit aan elkaar zal worden gekoppeld.

Wij helpen jou verder in het selecteren van de juiste, thematisch relevante influencer!

Instameets

Al eens gehoord van een Instameet? Wij organiseren Instameets voor diverse branches. Een instameet is een ‘get-together’ van Influencers die allen een specifiek thema hanteren op hun pagina. Hierbij komen enthousiaste Instagrammers samen om foto’s en video’s te maken van jouw organisatie, merk, product of dienst. Deze worden vervolgens gedeeld op Instagram, vaak onder vermelding van een unieke hashtag die relevant is voor jouw bedrijf, product of dienst.

Instameets zorgen ervoor dat de merkbekendheid van jouw bedrijf wordt verhoogd. Je vind onder de gebruikte hashtag originele en kwalitatieve user-generated content terug!

Met onze poule van influencers kunnen wij gericht influencers uitnodigen die jouw brand promoten.

New Sales Company - Madieke Buijtenweg

Meer weten?

Madieke - Accountmanager

“Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen met positionering, strategie, branding en conversie Neem dan vrijblijvend contact met mij op.”

FAVORITE CHOCOLATE
Birthday Cake & The Egg Bar