prettysocial media

new sales company influencer marketing

De ideale manier om als bedrijf ‘gepromoot’ te worden is middels influencer marketing. In plaats van dat je zelf vertelt hoe ‘goed’ je bent, laat je dat een ander doen! Een ander met veel volgers en een achterban die lijkt of hetzelfde is als jouw doelgroep. Betrouwbaarheid & vertrouwen is key. Wist je dat ruim 49% van de consumenten vertrouwt op aanbevelingen van influencers? Laat daarom een influencer iets over jou vertellen. Dit kan door middel van bloggers, vloggers, maar ook via bekende Facebookpagina’s met prettysocial media.

Wat is prettysocial media?

prettysocial media is een vorm van influencer marketing waarbij je niet een blogger of vlogger jouw boodschap laat dragen, maar publishers op Facebook. Wij hebben exclusieve samenwerkingen met meer dan 350 verschillende Facebookpagina’s, zoals Marie Claire en Elsevier Weekblad, maar ook Truckstar, Delicious Magazine, Hart voor Auto’s en Lonely Planet.

Door deze samenwerkingen kunnen wij, voor jou als adverteerder, een (advertentie)post plaatsen in de tijdlijn van deze Facebookpagina’s en via deze accounts ook adverteren met jouw boodschap.

Kortom: prettysocial media is Facebook advertising uit naam van de publisher, maar gefocust op jouw doelgroep. Zo kun je op een unieke manier communiceren met je doelgroep, wat resulteert in een hoger bereik, meer engagement, een hogere CTR en betere conversiepercentages!

Voordelen van influencer marketing via New Sales Company:

✔ Hoger bereik, hogere engagement, CTR en conversiepercentages
✔ Adverteer op Facebookpagina’s die het beste passen bij jouw boodschap en doelgroep
​✔ Wij hebben een netwerk van de meest populaire Facebookpagina’s (ook internationaal!)
✔ Gespecialiseerd in branded content (boodschap die ‘opgaat’ in de andere content en niet wordt gezien als reclame)

new sales company - Marion aan 't Goor

Meer weten?

Marion - Online Specialist