Instameet: verhoog je
zichtbaarheid en merkbekendheid

Instameet - New Sales Company - Muiderslot
new sales company instameets

Een instameet is een ‘get-together’ van influencers om foto’s en video’s te maken van een locatie, merk, product of dienst. De gemaakte content wordt gedeeld op Instagram, vaak onder vermelding van een unieke hashtag die relevant is voor jouw bedrijf, product of dienst.

Onze Aanpak

Het organiseren van een Instameet is bij uitstek geschikt voor organisaties die bezig zijn met beeld. Een instameet verhoogt je zichtbaarheid, je merkbekendheid en zorgt voor engagement met bestaande en nieuwe doelgroepen. Wij organiseren Instameets voor diverse branches, bijvoorbeeld musea of gemeenten. Hier komen een aantal belangrijke aspecten kijken.

Bereik en relevantie

Zo is de groep Instagrammers die je uitnodigt bepalend voor de doelgroep die je gaat bereiken. Wij kijken niet alleen naar hoeveel volgers een Instagrammer heeft, maar ook naar de band met zijn/haar volgers, zoals engagement en interactie.

Programmering

Een ander onderdeel dat aandacht vraagt bij het organiseren van een Instameet is om de locatie/programmering af te stemmen op de Instagrammers. Wij kijken altijd wat de organisatie te bieden heeft en wat de Instagrammer het liefst fotografeert.

New Sales Company - Madieke Buijtenweg

Meer weten?

Madieke - Account Executive

“Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen met positionering, strategie, branding en conversie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.”

FAVORITE CHOCOLATE
Birthday Cake & The Egg Bar (ontdek het verhaal)