Effectief adverteren op LinkedIn

Foto: EagleNobleFoto

Adverteren op LinkedIn - New Sales Company
new sales company social media campagnes

Adverteren op LinkedIn is ideaal om je zakelijke doelgroep te bereiken. Door de kennis en de expertise die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd weten wij precies hoe wij, op een zo effectief mogelijke manier, jouw doelstellingen kunnen behalen. Er zijn namelijk een flink aantal factoren die bepalen of je LinkedIncampagne succes heeft.

Onze Aanpak

We beginnen met het bespreken van jouw doelstellingen. Deze kunnen heel verschillend zijn (branding, traffic, conversie of meer volgers) en vereisen een verschillende aanpak.

Na het selecteren van de juiste doelgroep kijken onze specialisten hoe de boodschap het beste overgebracht moet worden. We kijken onder andere naar het soort advertentie (video, canvas, carrousel, single image ad), beeldgebruik, inleidende tekst en de titel van de advertentie.

Meten is weten!

Een campagne bestaat altijd uit een A/B test. We optimaliseren de campagne door verschillende beeld- en tekstcombinaties te gebruiken. Natuurlijk zetten we ook alle pixels goed waardoor we precies kunnen rapporteren wat de resultaten van de campagne zijn.

Meer weten over LinkedIn (adverteren)? Bekijk onze nieuwsitems!

New Sales Company - Jacob Poortinga

Meer weten?

Jacob - Managing Partner

“Jouw doelstellingen behalen, daar doen wij het voor. Om dit te bereiken is het key je merk- en verkoopdoelstellingen op elkaar aan te laten sluiten. En laat dit nou net onze specialiteit zijn. Meer weten? Bel of mail mij gerust!”

FAVORITE CHOCOLATE
Cookie dough & crispy cookie (ontdek het verhaal)