Display Advertising

Online adverteren op relevante websites

Display advertising

Sinds 2013 is New Sales Company de specialist in display advertising, oftewel adverteren met online banners. Op een simpele, strategische en transparante manier zorgen wij ervoor dat jouw boodschap aan de juiste doelgroep wordt getoond. Dit doen wij met de inzet van programmatic advertising, waarbij je in één campagne op wel 25 relevante websites tegelijkertijd kunt staan!

Onze Aanpak

Relevantie
Relevantie is voor ons het belangrijkst. Daarom bepalen wij samen met jou op welke relevante websites de display banners worden vertoond én in welke regio. Wij maken hierbij gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise, maar heb je zelf voorkeur dan kan dat natuurlijk ook!

Optimalisatie
Om het optimale resultaat uit jouw display campagne te halen optimaliseren wij dagelijks. Dit doen wij door gebruik te maken van Real Time Bidding. We bekijken welke websites, bannerformaten en uitingen het beste werken en sturen tijdig bij. Zo behalen wij het beste resultaat tegen zo laag mogelijke kosten.

Transparantie
Persoonlijk contact en duidelijke, transparante rapportages staan bij ons voorop. Wij houden je maar al te graag op de hoogte van het verloop van de campagne. We spreken de rapportage telefonisch met je door en beantwoorden direct al jouw vragen.

Ben je benieuwd hoe een display campagne er voor jou uit ziet? Vraag dan nu meer informatie aan!

New Sales Company - Nathalie Hagenstein

Meer weten?

Nathalie - Sales Manager

“Jouw doelgroep bereiken, is wat wij doen. Vooral in de branches cultuur, non-profit, overheid en automotive hebben wij net dat beetje extra branchekennis die wij meenemen in een online campagne. Meer weten? Bel of mail mij gerust!”

FAVORITE CHOCOLATE
Milk Meets Dark & White Meets Milk (ontdek het verhaal)