prettysocial media: branded content
via vertrouwde publishers

prettysocial media - New Sales Company
new sales company influencer marketing

De ideale manier om als bedrijf ‘gepromoot’ te worden is wanneer een autoriteit over jouw bedrijf vertelt. Als een onafhankelijke derde met verstand van zaken een boodschap verkondigt, dan is het vertrouwen in die boodschap door de consument hoog. Met prettysocial media bieden wij een vorm van influencer marketing aan op Facebook. 

Onze Aanpak

Met prettysocial media laten jouw boodschap verspreiden door een – bij de doelgroep vertrouwde – Facebook publisher. Snap je het nog? We plaatsen dus jouw branded content in de tijdlijn van een Facebook publisher, maar belangrijker nog: we adverteren ook via het account van deze publisher.

Een voorbeeld:

KNGF Geleidehonden wil graag adverteren via Facebook. Wij werken samen met de publisher ‘Hart voor Dieren’. 294.450 personen vinden deze Facebookpagina leuk. We plaatsen jouw boodschap dus in de tijdlijn van ‘Hart voor Dieren’ en gaan ook via ‘Hart voor dieren’ adverteren bij de door jou geselecteerde doelgroep.

Voor elke boodschap een relevante publisher

Wij hebben exclusieve samenwerkingen met meer dan 350 verschillende Facebook publishers, zoals Marie Claire en Elsevier Weekblad, maar ook Truckstar, Delicious Magazine, Hart voor Auto’s en Lonely Planet. Voor elke adverteerder hebben we dus wel een publisher die past bij de doelgroep.

Ook internationaal kunnen wij jouw doelgroep bereiken. prettysocial media is namelijk ook gevestigd in Duitsland, Denemarken, UK en in de VS.

Meer resultaat!

Pak nu je kans om op een unieke manier te communiceren met je doelgroep. Het resultaat? Een hoger bereik, meer engagement, een hogere CTR en betere conversiepercentages dan een via ‘normale’ Facebook of Instagram campagne uit je eigen naam!

 

 

KNGF Geleidehonden

Het Noordbrabants Museum

Almere centrum

new sales company - Marion aan 't Goor

Meer weten?

Marion - Online Specialist

Al meer dan 5 jaar Instagrammer met 150.000 volgers. Uitmuntend in Facebook campagnes & prettysocial media. Focus! Elke campagne optimaal en foutloos.

FAVORITE CHOCOLATE
Cookie Dough & Red Velvet (ontdek het verhaal)