Google Ads (SEA) Campagnes

new sales company google sea campagnes

Vindbaar zijn in Google is een must voor iedere organisatie die online aanwezig wil zijn. Er zijn twee manieren om jouw website te laten verschijnen in de zoekresultaten van Google. Dit is organisch (SEO) of betaald (SEA), ook wel Google AdWords of Google Ads genoemd.

New Sales Company helpt jou met het optimaliseren van jouw Googleresultaten. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact op welke manier we jouw Google-account het beste in kunnen richten. We onderzoeken bijvoorbeeld welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw business en zorgen ervoor dat jouw Google advertenties converteren in kwalitatieve websitebezoekers. Zo zorgen wij ervoor dat je weer zichtbaar bent én dat mensen klikken op jouw zoekresultaten die verschenen zijn in Google.

Hoe pakken we dit aan?

STAP 1: We analyseren jouw website op vindbaarheid, eerste indruk en conversie.

STAP 2: Onze gecertificeerde Googlespecialisten maken een analyse van jouw huidige Google-account en richten deze opnieuw in. Hierbij doen we onder meer een zoekwoordenonderzoek en duiken we in jouw Google Analytics account. We zetten jouw bedrijf (letterlijk) écht goed op de kaart met behulp van Google MyBusiness.

STAP 3: We herschrijven (indien nodig) jouw webteksten en zorgen voor kwalitatieve afbeeldingen.

STAP 4: We zorgen ervoor dat de klantreis op jouw website optimaal is. We detecteren en verwijderen alle mogelijke obstakels die een online bezoeker tegen kan komen op weg naar conversie. Met behulp van Google Search Console zorgen we voor een betere indexering van jouw website.

STAP 5: Wij zorgen voor een nieuwe indeling van jouw Google Adscampagnes. Hierdoor kreeg jij, tegen zo laag mogelijke kosten, zo kwalitatief mogelijk bezoekverkeer naar jouw website.

Voordelen van adverteren via Google Ads

Bepaal zelf je budget en betaal per click

Direct vindbaar via Google dus snel extra verkoop of traffic

Direct vindbaar via Google dus snel extra verkoop of traffic

Direct vindbaar via Google dus snel extra verkoop of traffic

New Sales Company - Niels Bodde

Meer weten?

Niels - Coördinator Online Specialisten