Google Ads (SEA) Campagnes

new sales company google sea campagnes

Google Ads is de pay-per-click (PPC) advertentie-oplossing van Google, waarmee websites kunnen bieden op de kans om advertenties weer te geven boven de organische (gratis) zoekopdrachten.

Je betaalt alleen wanneer iemand op een advertentie klikt! De advertenties bieden de mogelijkheid om online door een breder publiek te worden opgemerkt. Bovendien kun je advertenties of de targeting op elk gewenst moment aanpassen om een specifieke groep mensen te bereiken (op basis van interesse, regio, etc.) Adverteren via Google Ads (SEA) campagnes is naast het aanbieden van producten of diensten ook zeer geschikt om in te zetten voor adhoc of tijdelijke campagnes.

VOORDELEN VAN ADVERTEREN VIA GOOGLE ADS:

✔  Bepaal zelf je budget en betaal per click
✔  Direct vindbaar via Google dus snel extra traffic of conversies
✔  Maak gebruik van retargeting (bezoekers die eerder jouw website hebben bezocht)
✔  Bereik potentiële klanten al op loopafstand van je bedrijf óf landelijk
✔  Houd op een simpele manier je conversies bij
✔  Keuze uit tekst- display- of videoadvertenties

Google Analytics:

Onmisbaar voor elke website. Als je New Sales Company toegang geeft tot het Analytics account van jouw website kunnen we direct zien waar winst te behalen is. Het levert een schat aan waardevolle informatie op om online nóg succesvoller te kunnen zijn

Google MyBusiness

Zet je bedrijf (letterlijk) écht goed op de kaart. New Sales Company helpt bedrijven om het bedrijfsprofiel aan te passen voor een betere organische vindbaarheid in Google Search én Maps.

Google Search Console

Een goede SEO tool en zorgt voor een betere indexering van je website. Het geeft je inzage in het organische zoekverkeer en detecteert ‘errors’ op pagina’s. Tevens kun je de sitemap beheren.

New Sales Company - Niels Bodde

Meer weten?

Niels - Coördinator Online Specialisten

“Wil jij dat klanten jou vinden in plaats van dat jij jouw klanten zoekt? Begin dan nu met het opzetten van Google Ads campagnes. Op basis van specifieke zoekwoorden zorg ik dat jouw doelgroep je weet te vinden! Meer weten? Stuur mij een bericht!”

FAVORITE CHOCOLATE
Red Velvet & Cookie Dough (ontdek het verhaal)