Diensten

Van strategie tot content en van positionering tot campagnes. Wij helpen je met het hele mediapakket.

new sales company merkstrategie

Positionering

Uniek, relevant en motiverend. Dat is de kracht van een sterk merk. Bij de positionering van het merk kijken we gezamenlijk naar de functionele en emotionele redenen die de doelgroep heeft om voor jouw merk te kiezen.

Lees meer

Campagnestrategie

Voor je start met campagnes heb je een strategie nodig. Een strategie die zorgt dat je doelstellingen vertaald worden naar effectieve contactmomenten met je doelgroep. We werken dit uit in een concreet mediaplan.

Lees meer
new sales company media kanalen
new sales company content creatie

Contentcreatie

Elk merk of product heeft een eigen verhaal. Met een team van copywriters, vormgevers en creatives creëren wij conversiegerichte en creatieve content die de merkbeleving verhoogt.

Lees meer

Campagnemanagement

New Sales Company is specialist in het ontwikkelen van resultaatgerichte on- en offline mediacampagnes met een verhaal. We gaan altijd voor het maximale resultaat. En doen alles op basis van data.

Lees meer
new sales company campagnebeheer
new sales company social media campagnes

Advertising

Van Display Advertising tot radio. We do it all. Op basis van campagnes of structureel. Advertising is onze specialiteit.

Lees meer

Consultancy

Wij helpen je natuurlijk graag, maar snappen ook dat je wil investeren in je eigen team. Daarom helpen en leren wij je inhouse om meer resultaat te halen.

Lees meer
Sales training - New Sales Company