Online zichtbaarheid voor Nieuwbouwkompas Soesterberg

Regionale zichtbaarheid voor Nieuwbouwkompas Soesterberg

Gemeenten case

Op nieuwbouwkompassoesterberg.nl staan de 5 grotere nieuwbouwprojecten uit Soesterberg overzichtelijk op een rij. Het ideale platform voor (nieuwbouw)huis-zoekers in en rond Soesterberg. Maar hoe vind je die? Of beter gezegd: hoe vinden zij jou?

De vraag

Meer regionale zichtbaarheid voor de nieuwbouwprojecten in Soesterberg en daardoor meer inschrijvingen van belangstellenden voor één van de projecten. Dat was het doel. En dat hoef je ons geen twee keer te zeggen. 

Aanpak & Resultaten

Samen met Nieuwbouwkompas Soesterberg hebben we gekozen voor campagne met een sterke regionale aanpak: zichtbaarheid van Soesterberg tot groot Utrecht.

Door met zoveel mogelijk verschillende afbeeldingen en teksten te werken zorgden we dat de advertenties lang bleven opvallen en de doelgroep steeds opnieuw getriggerd werd. Op die manier werd Nieuwbouwkompas Soesterberg steeds meer top of mind bij de juiste doelgroep. Het aantal conversies naar aanleiding van de campagne laat dit mooi zien.

De campagne duurde een maand en bestond uit een branding- en een conversiefase. Door een combinatie van display advertising (prospecting en retargeting) en Facebook Advertising hebben we mooie cijfers weten te behalen. 

  • Bezoekers op de website 4.786
  • Daadwerkelijke conversies 23
  • CTR vanuit Facebook 7,98%
New Sales Company - Nathalie Hagenstein

Meer weten?

Nathalie - Sales Manager

“Jouw doelgroep bereiken, is wat wij doen. Vooral in de branches cultuur, zakelijke- en financiële dienstverlening en automotive hebben wij net dat beetje extra branchekennis die wij meenemen in een online campagne. Meer weten? Bel of mail mij gerust!”

FAVORITE CHOCOLATE
Milk Meets Dark & White Meets Milk (ontdek het verhaal)