Boek zélf je eigen print en online advertenties in via DeLokalePlanner.nl

Auteur: Robin van Tilburg  |  Geplaatst op: 05 januari 2021  |  Bijgewerkt op: 05 januari 2021

In november 2020 heeft New Sales Company samen met ToLocal.nl een nieuw, onafhankelijk en transparant adverteerdersplatform gelanceerd, genaamd DeLokalePlanner.nl.

Met de DeLokalePlanner.nl bieden wij jou als adverteerder de mogelijkheid om zelf je huis-aan-huis en online advertenties in te plannen en deze ook direct zelf in te boeken. Het opvragen van verschillende offertes bij uiteenlopende uitgeverijen is vanaf nu dus niet meer nodig. En dat scheelt aardig wat tijd.

Waarom DeLokalePlanner.nl?

Tot voor kort was het plannen en boeken van lokale advertenties (o.a. voor mediabureaus en bedrijven met verschillende vestigingen) een zeer arbeidsintensief proces. Eigenlijk helemaal onnodig, zo vonden wij.

Daarom hebben wij een platform gebouwd waar bijna alle grote uitgeverijen van regionale en lokale nieuwstitels op aangesloten zijn. Een one-stop-advertentie-shop oplossing voor jou!

De aangesloten uitgeverijen

Uitgevrijen DeLokalePlanner - New Sales Company

Hoe werkt DeLokalePlanner.nl?

Het platform maakt onderscheid tussen online- als printadvertenties. Via een eenvoudig stappenplan wordt jij als adverteerder begeleid in het boekingsproces. De stappen bestaan uit:

  1. Het maken van een keuze voor online of print
  2. Het selecteren van het gewenste verzorgingsgebied
  3. Het checken van de bijhorende nieuwstitels (automatisch gegenereerd)
  4. Het aangeven van het gewenste, formaat, bereik, budget en periode
  5. Het bevestigen van de boeking

Nadat je hebt besloten of je een online advertentie plaatst of in print (of in allebei) is de volgende stap het selecteren van het gewenste verzorgingsgebied. Dit kun je doen door het ingeven van plaatsnamen of postcodegebieden.

Na het selecteren van het juiste gebied genereert DeLokalePlanner.nl automatisch de titels van de bijhorende huis-aan-huisbladen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is checken of dit ook de titels zijn die jij graag wilt.

Vervolgens ga je de campagne opbouwen. Je kiest het formaat van de advertentie. Je selecteert (bij een online ad) het gewenste aantal vertoningen. Je bepaalt de start en einddatum van de campagne en als laatste geef je het beschikbare budget aan.

Stappen DeLokalePlanner - New Sales Company

Wij hebben er voor gezorgd dat jij eenvoudig zelf je advertenties kunt inboeken, maar kom je er toch niet helemaal uit? Dan helpen wij je natuurlijk graag!

Neem eerst maar eens een kijkje door hier gratis een account aan te maken. Succes!