Adverteren op LinkedIn

Adverteren op Linkedin

U wilt adverteren op LinkedIn. Maar waar bevindt de zakelijke doelgroep zich precies? Hoe bereik ik deze zakelijke doelgroep? En belangrijker nog: hoe bereik ik de DMU binnen deze doelgroep? Om de zakelijke doelgroep te bereiken LinkedIn een uitermate geschikt kanaal.

Uw LinkedIn bedrijfspagina is het visitekaartje van uw bedrijf. Laat uw pagina optimaliseren met de LinkedIn quickscan en bereik uw doelgroep op “beslissersniveau” met behulp van een Gesponsorde update.

1. LinkedIn Quickscan

Uw LinkedIn bedrijfspagina is het visitekaartje van uw bedrijf. Een verouderde LinkedIn pagina kan funest zijn voor uw business. Helaas is er vaak geen tijd genoeg om ook nog met de LinkedIn pagina aan de slag te gaan en belangrijker nog: aan de slag te blijven. Onze LinkedIn specialisten nemen dit graag voor u uit handen. Voorafgaand zal één van onze specialisten een complete LinkedIn Quickscan maken om te kijken waar er mogelijk verbetering toegepast kan worden maar ook belangrijk; op welke vlakken bent u al goed op weg. Op basis van deze gegevens optimaliseren wij uw LinkedIn pagina.

 

2. Bereik uw doelgroep met een LinkedIn campagne

De inzet van een gesponsorde update is een zeer effectieve manier om deze specifieke zakelijke doelgroep te bereiken. Uw doelgroep kan gesegmenteerd worden op basis van branche, grootte organisatie (FTE), functietitel en/of senioriteitsniveau.

  • Uw zichtbaarheid en naamsbekendheid stijgt
  • De betrokkenheid van uw doelgroep groeit
  • U bent in staat de beslisser te bereiken

​Om te zien welke bedrijven interesse tonen in uw LinkedIn campagne zet New Sales Company Prospectherkenning in, waarna de telefonische opvolging plaats vindt in het afsprakencentrum. Met relatief kleine campagnebudgetten kunnen we gericht en effectief uw doelgroep bereiken en converteren in een kwalitatieve afspraak!

Kosteloze test?
Om te bepalen wat het bereik is binnen uw doelgroep draaien wij graag kosteloos een test voor u uit.
Hierin laten wij u zien op welke functietitels u kunt targeten, wat de grootte van de organisatie is waarop we targeten en in welke regio wij targeten. Dit personaliseren wij voor u.

Voorbeelden