Aanpak & Investering

Werken wij op basis van No Cure, No Pay..?  No!

Sales is presteren en in ons geval presteren op topniveau. In telefonische acquisitie en sales wordt vaak gevraagd te werken op basis van No Cure, No Pay. In feite wordt hiermee een investering gevraagd, een financiële investering wel te verstaan, met een eenzijdig risico voor het salesbureau.

Wij werken liever samen op basis van vertrouwen; vertrouwen in uw product of dienst, vertrouwen in de samenwerking en vertrouwen in de prestaties en kwaliteit die wij u leveren. Een gezamenlijke investering in de toekomst, waar we allen beter van worden.

Sales is ook strategie en kennis van de markt, onze kennis is de reden voor u om met ons samen te werken. Daarom gaan wij ervan uit dat onze sales waarde voor u heeft en werken wij met vaste basistarieven. Bij een langdurige samenwerking en bewezen succes kunnen wij besluiten een andere samenwerkingsvorm toe te passen.

Lees ook verder op onze Blog: Meest gemaakte fout bij acquisitie uitbesteden

VERTROUWEN

Wij bellen uit uw naam, met uw aanbod en ten behoeve van uw succes. Vertrouwen vormt altijd de basis en het startpunt van
​onze samenwerking.

SUCCES

Onze kennis en ervaring komen samen met uw doelstellingen en resulteren in het gezamenlijk succes. Onze visie is dan ook:
​“Begin with the end in mind”.

LANGE TERMIJN

Sales is toekomst, wij werken met onze klanten langdurig samen. Iedere dag opnieuw doen zich kansen voor, onze taak om die te signaleren en om te zetten in een afspraak.