Werken Bij

WORD ONZE NIEUWE COLLEGA!

Bedrijven helpen met het behalen van meer omzet. Dat is in één zin wat New Sales Company doet. We assisteren organisaties met een blijvend beter verkoopresultaat. Daar hebben we een eigen aanpak voor ontwikkeld die is onder te verdelen in 3 expertisegebieden;

Wij helpen organisaties met het realiseren van MEER OMZET en
​MEER AFSPRAKEN!

NEW BUSINESS SPECIALIST ICT & SOFTWARE

Ben je communicatief vaardig en super commercieel? En wil jij ons verrijken met jouw kennis van ICT & Software? Check de vacature!

NEW BUSINESS SPECIALIST FINANCE & BANKING

Ben je communicatief vaardig en super commercieel? En wil jij ons verrijken met jouw kennis van Finance? Check de vacature!

NEW BUSINESS SPECIALIST (ONLINE) MARKETING

Ben je communicatief vaardig en super commercieel? En wil jij ons verrijken met jouw kennis van marketing ? Check de vacature!​

RECRUITER

Heb jij een echte doorpakkersmentaliteit en ben jij een bemiddelaar? Dan ben jij degene die wij zoeken! En ben je Salesminded, maar wel een mensen mens. Bekijk dan snel onze vacature!

ACCOUNTMANAGER ZAKELIJKE MARKT

​Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Accountmanager Zakelijke Markt. Als nieuwe medewerker van onze opdrachtgever ga je deels aan de slag bij onze klant en bij ons op locatie in Naarden.

ACCOUNTMANAGER OVERHEID

​Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Accountmanager Overheid. Binnen de samenwerking met onze opdrachtgever hoort dat we met New Sales Company ook coachen en begeleiden.​

SOCIAL MEDIA & CONTENT SPECIALIST

Adem jij online en kun je niet zonder Social Media? Gaat jouw bloed sneller stromen van LinkedIn, Facebook, Instagram, online advertising en digitale campagnes? Reageer dan nu!

STAGIAIR(E) SALES EN MARKETING​

​Ben jij ambitieus, pro-actief, gestructureerd, leergierig en een teamplayer? Word dan onze nieuwe stagiair(e)!

CAMPAGNE MANAGER
(​MKBANNER)

​Gaat jouw bloed sneller stromen van
​online marketing, advertising en digitale campagnes? Dan zoeken we jou!

OPEN SOLLICITATIE

Wij zijn altijd op zoek naar pro-actieve
(online) sales specialisten. Werken bij New Sales Company betekent
​uitdaging & ambitie!

SOCIAL MEDIA MARKETEER

Geen dag is hetzelfde als Social Media Marketeer, je bent verantwoordelijk voor de online marketing en conversie-optimalisatie voor klanten met de focus op Social Media.